KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Kasım 2025 Pazartesi
°C

ASKF'den Kulüplere Çağrı

Bingöl ASKF Başkanlığı, BAL Liginde mücadele edecek 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor'un TFF'ye yapacağı başvuru tarihiyle ilgili çağrıda bulundu.

ASKF`den Kulüplere Çağrı
09 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ 00:11
0
1855
0
AA aa

ASKF BaÅŸkanlığı'ndan yapılan açıklamada:

“Bölgesel amatör lig son müracaat tarihi 13 Temmuz olarak bildirmiÅŸtir. Türkiye futbol federasyonu tarafından 2018/2019 sezonu bölgesel amatör lig kulüplerinin 13 Temmuz akÅŸamına kadar mali ve idari vecibelerini yerine getirerek müracaat etmeleri duyurmuÅŸtur.  BilindiÄŸi gibi Bingöl ilinden bu sezon 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırım Spor bölgesel amatör liginde Bingöl'ü temsil etme hakkına sahiptirler. Geçen sezon 20 bin TL olan katılım teminat bedeli bu yıl 22 bin TL olarak belirlenmiÅŸtir.  Bölgesel Amatör Ligi'mde ilimizi temsil edecek iki kulübe de müracaatlarını ve iÅŸlemleri yapmaları için duyurular yapıldı ve federasyona gelmeleri için ikazda bulunuldu. Eylül ayında baÅŸlaması planlanan bölgesel armatör liginden önce bilindiÄŸi gibi Türkiye Kupası birinci kademe müsabakaları bölgesel amatör lig baÅŸlamadan 15 gün önce oynanacaktır. Takımlarımızın bölgesel amatör lig birinci grupta mücadele etmeleri için Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde gerekli giriÅŸimler tarafımızdan yapılmıştır, büyük bir ihtimalle iki kulübümüz de birinci grupta mücadele edecektir. Karlıova Yıldırımspor geçen sezon kendi isteÄŸiyle üçüncü grupta mücadele etmeyi kabul etmiÅŸti. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde 160 kulübün bölgesel amatör liginde mücadele hakkı bulunmakta, ancak bu kulüplerden gerekli baÅŸvuruları yapıp teminatlarını yatıranlar lige dahil edilecektir. Bingöl ilinden bölgesel amatör ligine katılacak 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor Kulübü'nün gerekli iÅŸlemlerini dönüÅŸ yapmalarını ve lige hazır olmalarını bekliyoruz. Bölgesel amatör Ligi statüsü gereÄŸi aynı ilde bulunan iki kulüp aynı grupta mücadele edecektir. 2018 2019 sezonunda Bingöl yerini bölgesel amatör ligde temsil etme hakkına sahip 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor'a baÅŸarılar diliyoruz” ÅŸeklinde çaÄŸrıda bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl`de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın