KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Askf'den karaarslan'a teşekkür

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, spora yaptığı katkılardan dolayı Good Year Bölge Satış Müdürü Ahmet Karaarslan'a teşekkür etti.

Askf`den karaarslan`a teşekkür
27 AĞUSTOS 2010 CUMA 09:12
0
2349
0
AA aa
Good Year Bölge Satış Müdürü Ahmet Karaarslan, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezleri kursuna spor malzemesi ile katkıda bulunmuştu. Yaptığı bu anlamlı destekten dolayı Karaarslan'a önceki gün Gençlik Spor İl Müdürü Erdal Arıkan tarafından teşekkür plaketi verilmişti.

 

Spora yaptığı yardımlardan dolayı Karaarslan'a bir teşekkür de ASKF Başkanı Alimoğlu'ndan geldi.

 

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Alimoğlu, Bingöllü sporsever işadamı Good Year Bölge Satış Müdürü Ahmet Karaarslan, Bingöl'deki spora her zaman destek vermesinden dolayı bu kadirşinas yaklaşımdan ötürü Bingölspor kamuoyu adına teşekkür ettiğini söyleyerek, “Yıllardan beri gerek profesyonel gerek amatör dallarda faaliyet gösteren spor oluşumlarına her türlü desteği veren Ahmet Karaarslan kardeşimizin bu yaklaşımları her Bingöllü iş adamı için örnek teşkil etmelidir.
 
Bingöl'den çok uzakta olmasına rağmen elinin ve gönlünün Bingöl'deki sporun üzerinde olması sevindiricidir.   Bu yıl yaz spor okullarına göndermiş olduğu spor malzemelerinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürlüğünce plaket ve taltif edilmesi ayrıca güzel bir yaklaşımdır. Bizim için spora destek veren her kişi ve kurum çok saygındır.

Netice olarak yapılacak destek ve yardımların Bingöl halkına yapıldığını bilmekteyiz, umut ediyorum ki bundan sonra yüreği Bingöl halkı için atan birçok Ahmet Karaarslan var olacaktır. Bundan sonra da il sporu için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum. Tekrar sunduğu katkılardan dolayı Good Yaer Bölge Satış Müdürü Ahmet Karaarslan'a yürekten teşekkür ederim” dedi.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın