KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Kasım 2025 Çarşamba
°C

'Aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz'

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sağlar: 'Aşılar konusunda zaten sağlık bakanlığının kendi programı çerçevesinde sistem üzerinden bu aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz ve biz de bu işin takipçisiyiz.'

`Aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz`
11 OCAK 2021 PAZARTESİ 17:37
8
2283
1
AA aa

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ve yönetimi, gazeteciler gününü kutlayarak, Bingöl'deki çalışmalardan söz etti.

Sağlar; “ Ayın 18'inde kongremiz ve kongremizden sonra faaliyetlerimizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Şimdiye kadar belirli bir iç yapılanmamızla uğraştık, çalışma sistemimizi oturtmaya çalıştık. Pandemi süreci zaten birçok şeyi aksattı ama bütün ilçelerimizi ziyaret ettik. Pandemi sürecinde hükümetimizin yapmış olduğu çalışmaları zaten takip ediyoruz ve uygulamalar konusunda da vatandaşımızla birlikte olaylara müdahil oluyoruz. Ama hamdolsun, pandemide hem ülke genelinde hem de yerelinde hükümetimiz başarılı bir şekilde ilerliyor. Yerelde de zaten takibini yapıyoruz. Aşılar konusunda zaten sağlık bakanlığının kendi programı çerçevesinde sistem üzerinden bu aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz ve biz de bu işin takipçisiyiz. Burada bir mağduriyet yaşanacağına inanmıyorum. En güzel şekilde bu hizmetin verileceğine inancım tamdır. Dünya ülkelerine baktığımız zaman biz daha iyi mücadele veriyoruz. Herkes takdir ediyor. Vatandaşlarımız da bu tedbirlere riayet ediyor ve hızla güzel sonuçlar alıyoruz. Bingöl'de tüm Türkiye ile paralel olmak üzere iyi gelişmeler var. Umutluyuz, diğer ülkelere göre de mutluyuz. İnşallah daha iyi olur” dedi.

“İmkanlar da bir yere kadar vardır”

Sağlar, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Sadece Bingöl'de pandemiden dolayı 86 milyon TL civarında sosyal yardımlaşmanın sunduğu bir katkı var, sırf pandemi için. Ya bu sıkıntıları hep birlikte çekeceğiz veyahut ta her gün evlerimizden cenazelerimiz çıkacak. Hastanelerimiz kilitlenecek, ciddi bir sıkıntı yaşayacağız. Allah bu musibeti biran önce üzerimizden kaldırsın. İmkanlar da bir yere kadar vardır. Sonsuz miktarda elimizde bir imkan yok. Esnafımızın da gücü belirli bir yere kadardır. Bu bir afettir, Allah bu afeti biran önce üzerimizden kaldırsın. Aşılanmadan sonra sıkıntıları geçeceğini, esnafın destekleneceği ve geçmiş yaraların kapanması konusunda yeterli desteğin sunulacağına kuvvetle inanıyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80637)
13 Ocak 2021 Çarşamba 01:09
Tıpkı işçi,memur alımlarındaki gibimi olacak bu ADİL dediğiniz? Yoksa ADİL dediğiniz sadece sizin akrabalarınız ve yandaşlarınızdanmı oluşacak?
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
12.11.2025
12:37
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Eski tip ehliyetlerin yenileme süresi 31 Ekim 2025'te dolmuştu. Sigorta şirketleri eski tip ehliyetle kaza yapan sürücüler artık 'ehliyetsiz' sayılacağını duyurdu. İşte kaza yapan ehliyetsiz sürücüleri bekleyen süreçler...
12.11.2025
12:22
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Instagram, TikTok, Facebook gibi sosyal medya platformlarında sağlık kuruluşlarının ve doktorların paylaşım yaparken hangi ilkelere uyması gerektiği yeniden tanımlandı. Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre sponsorlu içerikler, öncesi sonrası paylaşımları, hasta memnuniyeti paylaşımlarına dair sınırlamalar getirildi.
11.11.2025
16:16
Bingöl`de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, toplam 25 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın