KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

ASDEP ekibi, 39 bin haneyi ziyaret etti

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü koordinesinde Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) çerçevesinde ekipler, 39 bin 142 haneyi ziyaret etti.

ASDEP ekibi, 39 bin haneyi ziyaret etti
23 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE 16:48
2
1485
0
AA aa

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yürütmüş olduğu Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP), Bingöl'de İl Müdürlüğü koordinesinde devam ediyor.

İl müdürlüğüne bağlı ASDEP ekipleri, 2017-2022 Mayıs ayı itibariyle kent genelinde 39 bin 142 hane ile 97 bin 84 kişiyi ziyaret etti.

ASDEP ekipleri, hanelere ve kişilere yönelik gerçekleştirdikleri ziyarette, talep ve ihtiyaçlara göre ilgili kurumlara yönlendirme yapmaya devam ediyor.

Çalışma hakkında açıklama yapan İl Müdürü Aydın Polat, “Bakanlığımız desteğiyle müdürlüğümüz koordinesindeki ekiplerimiz, dezavantajlı aileler ve bireylere ulaşmaya devam ediyor. Gerçekleşen görüşmelerde alınan talepler, ilgili kurumlara aktarılarak ailelerin ve bireylerin ihtiyaçları bu doğrultuda karşılanıyor. Biz kentimizin en ücra köşesinde vatandaşımıza ulaşıncaya kadar çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
23:21
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'Mekân ve Toplumsal Hafıza' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, çarşıların toplumsal hafıza, hatırlama ve unutma süreçlerindeki rolü ele alındı.
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın