KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

'Artık Bingöllülerin uyandığını tahmin ediyorum'

İktidarı eleştiren CHP İl Başkanı Aktaş: 'Ne yazık ki iktidarlar Bingöl'e bırakın öncelik vermeyi diğer illerle eşit seviyede bile getirmemişlerdir. Ceplerini dolduran birkaç siyaset simsarı her seçimde halkı kolay kandırmış. Artık Bingöllülerin uyandığını tahmin ediyorum.'

`Artık Bingöllülerin uyandığını tahmin ediyorum`
11 OCAK 2021 PAZARTESİ 17:35
15
3357
8
AA aa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, AK Parti iktidarını eleştirerek, Bingöl'e yeterli kadar yatırım yapılmadığını iddia etti.

Aktaş, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bingöl en az gelişmiş, hizmetlere susamış bundan dolayı son 40 yılda iktidara yakın durmuş Anavatanı refah ve AKP ye birinci sırada Türkiye rekoru kırarak oy vermiş bir şehirdir.

Ne yazık ki iktidarlar Bingöl'e bırakın öncelik vermeyi diğer illerle eşit seviyede bile getirmemişlerdir. Ceplerini dolduran birkaç siyaset simsarı her seçimde halkı kolay kandırmış. Artık Bingöllülerin uyandığını tahmin ediyorum.

Coğrafyamız bereketli, Bingöl balı, cevizi dünya sıralamasında ilk sıralarda. Topraklarımızda her türlü meyve sebze yetişir, ancak destek yok.  CHP koalisyon hükümetinin 1995 yılında temelini attığı gülbahar barajı halen bitirilmemiş, Bingöl ovasının bereket kaynağı bu proje acilen hayata geçirilmelidir. Tek çıkış yolumuz hayvancılık ve tarımdır. İnsanlarımız üretime yönlendirilmedir. Aybaşlarında çocuk parası kuyrukları insanların onurlarıyla oynamaktır. İŞKUR'larda ki torpiller bir rezalet halini almış. İlla yandaş olacak unutulmasın yoksulların kimsesizlerin ahı bir kurşundan daha etkilidir. Fakir fukara fonu AKP İl örgütlerinin mahalle birim başkanlıklarının sosyal aktiviteleri olmuş.

400 Bin Bingöllü şehir dışında 260 binide burada yaşıyor. Herkes olup bitenleri görüyor siyasetçilerinde simsarlarında işi kolay değil artık, Halkımız okuyor görüyor ilk seçimlerde alabora olacaklar .”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80650)
13 Ocak 2021 Çarşamba 14:14
sayın başkan akparti mahalle teşkilatları fakir fukarayı siyasi görüşüne bakılmaksızın tesbit edip yardımların hak edenlere ulaşmasını sağlayan virimlerdir aksini ıspata sizi davet ediyorum veya çıkıp özür dileyeceksiniz biz chp dönemi gibi belli kesimleri kayırmadık tm bingöllü fakirler bizimdir ona göre işlem yaptık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80607)
12 Ocak 2021 Salı 13:25
Bingöl halkı uyuyor bi siz uyanıksınız öyle mi ? Haddinizi bilin. Seçmene böyle tepeden bakmaya devam edin bakalım ne zaman seçim kazanırsınız. Uyanmaya ihtiyacı olan Bingöl halkı değil sizsiniz. Yenilen Pehlivanlar sizi... chp ile uyanacağıma ömür boyu uykuda kalmayı tercih ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80665)
14 Ocak 2021 Perşembe 11:43
@Misafir Kullanıcı kac kurus, kac kemik?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80580)
11 Ocak 2021 Pazartesi 23:19
Evet uyandık. CHP'nin PKK ile ortak hareket edebildiğini, bugüne kadar binlerce KÜRT GENCİnin CHP ile PKK'nın boş yere çekişmesi sonucunda ölüme gönderildiğini gördük. İstedikleri takdirde bu iki 'ÖRGÜT'ün pekâlâ bir arada olduğunu gördük.
CHP de TACİZCİ, RÜŞVETÇİ ve HIRSIZ bir partiymiş. Bunu da öğrendik.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80666)
14 Ocak 2021 Perşembe 11:44
@Misafir Kullanıcı cok iyi ..........., kuruslarinizi duzenli oduyorlardir umarim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80569)
11 Ocak 2021 Pazartesi 20:40
Bingöl halkı ile alay edemesiniz söylediğiniz sözlerinizi dikkatli seçin size tavsiyem
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80563)
11 Ocak 2021 Pazartesi 19:33
Dünya uyansa bingöl uyanmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80556)
11 Ocak 2021 Pazartesi 18:42
Şeker acı olurmu. Bir vaat bir söz yine aynı film
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın