KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Ankara'da sahipsiz değilsiniz

Ateş: “Üniversiteyi kazanıp Ankara'da okuyacak tüm öğrencilerimize kayıt işlemlerinde yardımcı olacağız, bu süreçteki barınma ihtiyaçlarını da ücretsiz karşılıyoruz” dedi...

Ankara`da sahipsiz değilsiniz
31 AĞUSTOS 2009 PAZARTESİ 08:08
0
1618
0
AA aa
Anakara'da faaliyet gösteren ve Bingöllülerin buluşma noktası olan Bingöllüler Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR), çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. ÖSS'yi kazanıp üniversite eğitimini Ankara'da sürdürecek olan Bingöllü öğrencilere önemli bir haber veren Ankara BİNYAR Başkanı Cavit Ateş, öğrencilerin kayıt süreci boyunca Ankara'daki konaklamalarını ücretsiz karşılayacaklarını, kayıt işlemleriyle de birebir ilgileneceklerini söyledi.

‘Eğitim birinci önceliğimizdir' diyen Başkan Ateş: “Ankara'da üniversite eğitimlerini sürdüren Bingöllü tüm öğrencilerimize imkanlarımız dahilinde elimizden gelen tüm yardımı yapacağız. Kayıt döneminde birçok öğrencimiz büyük masraflar yapmakta ve okul öncesi ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Bizlerde Bingöllülerin Ankara'daki yuvası olarak bu öğrencilerimize yardımcı olmak istiyoruz. Kayıt döneminde Ankara'ya gelip de bizlere başvuran tüm öğrencilerimizin konaklamalarını sağlayacağız ve kayıt işlemleriyle de birebir ilgileneceğiz. Tek yapmaları gereken, bizlerle irtibat kurmaları” dedi.

Faaliyetlerinin üniversite öğrencilerine yardımcı olmakla sınırlı olmadığını vurgulayan Ateş, Ankara'daki hastaların kan ihtiyaçlarını da büyük ölçüde karşıladıklarını, hasta refakatçilerinin de konaklamalarını üstlendiklerini ifade etti.

‘Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Şefkat Evleri'nde 25 Bingöllü konaklamaktadır' diyen Başkan Ateş: “Hastası olup da Ankara'da bulunan 25 hemşerimizi Şefkat Evleri'nde ağırlıyoruz. Burada kalıp hastalarıyla ilgileniyorlar. Önemli ölçüde masraflarını azaltmış oluyorlar. Ayrıca burada tedavi görüp de vefat eden hemşerilerimizin cenazelerini de Keçiören belediyesi ile yaptığımız anlaşma üzerine ücretsiz olarak Bingöl'e götürüyoruz. Tüm bu işlemler için tek yapılması gereken, bizlerle irtibata geçilmesi” diye konuştu.

‘Bingöllü hemşerilerimiz için yapacağımız daha çok iş var' diyen Başkan Ateş, “0312 229 26 82 – 0542 317 17 25” telefon numaralarından kendilerine ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Bingol Kent HAber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın