KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Ameliyat olursa yürüyebilecek!

Ameliyat için gerekli olan 110 Bin lira ile ameliyat sonrası konaklama ve diğer ihtiyaçların temini için hayırseverlere seslenen çaresiz anne; 'Lütfen sesimi duysunlar. Üveys'im ameliyat olursa yürüyebilecek ve kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek.'

Ameliyat olursa yürüyebilecek!
12 EYLÜL 2023 SALI 02:31
6
1733
2
AA aa

Bingöl Genç İlçesi Kültür Mahallesi'nde ikamet eden Nazire Kanar (41),1'i kız, 3'ü erkek 4 çocuk annesi. Eşi, sabit bir işte çalışmadığı için aylık net bir gelirleri yok. Evin geçimini çoğunlukla çocukları için verilen engelli maaşıyla karşılıyorlar.

Anne Kanar'ın 3 erkek evladına doğuştan Marnesco-Sjögren sendromu adı verilen hastalık teşhisi konuldu. En büyüğü Ender Kanar (17), Üveys Kanar (12) ve Kerem Ali Kanar (2) Marnesco-Sjögren hastası olarak dünyaya geldi.

Beyinin vücuda komut vermediği, kasların gelişmediği bu hastalık sonucu çocukların tüm ihtiyaçları, yıllardır fedakâr anne Nazire Kanar tarafından karşılanıyor.

Ameliyat için 110 Bin TL istendi

Geçtiğimiz yıllarda ortanca oğlu Üveys Kanar'ı bir devlet hastanesinde ameliyat ettiren anne Nazire Kanar, ameliyatın ardından evladında herhangi bir iyileşmenin sağlanmadığını belirtti.

Son olarak Ankara'da gittiği özel bir hastanede bir profesörün yaptığı tetkik ve incelemelerin ardından Üveys'i ameliyat edebileceğini ve sağlığının şimdikinden daha iyi olacağını ifade edip ameliyat masrafı olarak da 110 Bin TL istediğini söyledi.

“Üveys'im ameliyat olursa yürüyebilecek”

Hayırseverlere seslenen anne Kanar: “Genç ilçesinde yaşıyorum ve dört çocuk annesiyim. Üç çocuğum doğuştan rahatsız. Bu hastalık beyin, kaslar, omurga ve gözlere zarar veren bir hastalıktır. Çocuklarım şu anda yürüyemiyorlar ve birçok hastaneye götürdük ancak bir sonuç alamadık. Ankara'da bir özel hastanede umut bulduk, ancak maddi olarak bu durumumuz bunu karşılamıyor. Oradaki doktor ameliyat başı 110 Bin TL ödeme yapmamız halinde ameliyat yapabileceğini söyledi. Büyük oğlum zor da olsa, az da olsa yürüyebiliyor. Küçük çocuğum için ise ameliyat şimdilik erken ama ortanca oğlum Üveys'in bir an evvel ameliyat olması gerekiyor. Zaman ilerledikçe ameliyat olma şansı da azalacak. Eşim gündelik işlerde çalışıyor, çocuklarım için verilen engelli maaşı ile hem ameliyat hem de ameliyattan sonra 1 aylık bir tedavi için konaklamamızı hiçbir şekilde karşılamıyor. Hayırsever büyüklerimize sesleniyorum. Lütfen sesimi duysunlar. Üveys'im ameliyat olursa yürüyebilecek ve kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek” dedi.

Haber: Ahmet SAYILIR

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103881)
12 Eylül 2023 Salı 17:45
Bingöl'ün siyasileri,zenginleri bu garipler için elini taşın altına sokarsa bu garipler iyileşir. Allah şifa versin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103870)
12 Eylül 2023 Salı 07:33
Yardım kampanyası başlatın hepimiz Yardım edelim..nereye Yardım edecez bilmiyorum
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın