KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Almanya, bingöllü'nün cinayetini konuşuyor

Almanya'nın Gütersloh kenti yakınlarındaki Harsewinkel kasabasında yılbaşı gecesi kocası Önder Baytekin (26) tarafından öldürülen Bingöllü Mizgin Baytekin'in (18) ağustos ayından beri tehdit altında olduğu anlaşıldı.

Almanya, bingöllü`nün cinayetini konuşuyor
05 OCAK 2009 PAZARTESİ 11:02
0
2944
0
AA aa
2007'de aile baskısıyla evlendirildiği iddia edilen amcasının oğlu Önder Baytekin'in, Türkiye'den SMS'lerle tehditleri nedeniyle genç kadının polise başvurarak şikayette bulunduğu belirtildi. Bielefeld Savcılığı, Mizgin'e gelen SMS'leri incelemeye alırken, Almanya'ya kaçak giren Önder Dortmund'da akrabalarının yanına geldi. Çiftin arasındaki sorun giderilince, Önder, eşinin yaşadığı kayınpederinin evine taşındı. Ancak çiftin ayrı odalarda kaldığı belirlendi.
Cinayetin işlendiği gece ise Mizgin'in, arkadaşlarıyla yılbaşı eğlencesine gittiği, ancak eşini yanına almadığı anlaşıldı. Eşini takip eden Önder'in gece yarısı Mizgin'i de alarak yola çıktığı ve daha sonra da korkunç olayı gerçekleştirdiği açıklandı.
Karakolda itiraf
Cinayeti işledikten sonra kasabaya gelen Önder Baytekin, Almanca bilmediği için yolda karşılaştığı Türk gençlerinden yardım istedi. Gençlerle birlikte polis karakoluna giden katil zanlısı koca, suçunu itiraf ederek cinayetin meydana geldiği yeri söyledi. Olay yerine giden polis ekipleri genç kadının kanlar içindeki cesediyle karşılaştılar. Önder Baytekin'in bıçakladıktan sonra arabayla ezdiği genç kadının cesedinin parçalara ayrıldığı belirtildi.
2007'den beri nikahlı olan çiftin düğününün ise genç kızın okulunu bitirdikten sonra yapılacağı da ortaya çıktı. 3 hafta önce kuaförlük meslek eğitimine başlayan Mizgin öğrenci olduğu için kocasına aile birleşimi vizesi verilmiyordu. Mizgin'in hayat dolu, neşeli bir genç kız olduğunu anlatan arkadaşları, "O bizim prensesimizdi. Ailesi amcasının oğluyla evlenmesini istedi. O da itiraz etmedi. Ama Önder çok kıskançtı. Bir aydır Almanya'da ve sürekli sorun çıkartıyordu. Sonunda yılbaşı gecesi olanlar oldu" diye konuştular. "Acımız çok büyük" diyen baba Hatip Baytekin Almanya'da doğup büyüyen kızını Almanaaya'da toprağa vereceğini söyledi.
2007'de Bingöl'de düğün yapmışlar
Çift 2007 yılında Bingöl'de düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Düğünü genç kız okulunu bitirdikten sonra yapacaklardı. Mizgin'in öğrenci olması nedeniyle kocasına aile birleşimi vizesi verilmedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
12.05.2026
13:19
Depozito Sistemi`nde kayıt süreci başladı
Depozito Sistemi'nde kayıt süreci başladı
1 Temmuz itibarıyla Türkiye genelinde hayata geçecek Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) uygulaması öncesinde, ambalajlı içecek satan veya servis eden tüm işletmeler dbys.gov.tr üzerinden Depozito Bilgi Yönetim Sistemi'ne kayıt olarak operatörlerini seçebilecek.
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın