KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Kasım 2026 Pazar

'Allah'ın laneti onların üzerine olsun'

29 Ekim 2011 Cumartesi günü Bingöl kent merkezinde meydana gelen ‘canlı bomba’ eylemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünün yandaşlarını ve destekçilerini esefle kınıyorum ve lanetliyorum. Allah’ın laneti onların üzerine olsun” dedi.

`Allah`ın laneti onların üzerine olsun`
02 KASIM 2011 ÇARŞAMBA 21:20
0
2285
1
AA aa

Bingöl'de PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, bu olayın PKK terör örgütü ve onların siyasi uzantılarının gerçek kimliklerini açık ve seçik olarak bir kez daha Bingöl halkına gösterdiğini belirterek, saldırıyı gerçekleştiren PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantılarını esefle kınadığını ifade etti.

Atalay, “29 Ekim 2011 günü PKK terör örgütüne mensup bir teröristin üzerine bomba bağlayarak intihar eylemi gerçekleştirmesi sonucu 2 hemşerimiz vefat etti. 21 hemşerimiz yaralandı. Bir kardeşimizin hayati tehlikesi halen devam etmekte. Öncelikle bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünün yandaşlarını ve destekçilerini esefle kınıyorum ve lanetliyorum. Allah'ın laneti onların üzerine olsun. Bu olay PKK terör örgütü ve onların siyasi uzantılarının gerçek kimliğini açık ve seçik olarak bir kez daha Bingöl halkına göstermiştir. Bugün ve bundan önceki dönemlerde terör örgütü ile organik bağını devam ettirenlerin, onlar adına siyasal zeminde mücadele edenlerin samimiyetsizliği de gün gibi ortaya çıkmıştır. Bu acı günlerde bile samimiyetsizliklerini ve yalancılıklarını utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan beyanat haline getirenlerin yaptıkları alçaklıktan da öte birşeydir. Çünkü alçaklık ta bir irtifadır. Bunlar ancak çukur olabilirler. ‘Merdi Kıpti Şecaat Arzederken Sirkatin Söylermiş' Bu durum tam da böyle birşey. Bu olayın üzerine timsah gözyaşları döküp acısı olan insanları ayrıca kahreden bu söylemler halk nazarında da büyük bir nefretle karşılanmaktadır. Bingöl halkı, eline fırsat geçtiği zaman Pol Pot rejiminden ve Stalin rejiminden daha zalim yöntemleri kullanabileceği aşikar olan bu örgüte ve destekçilerine karşı bugüne kadar dik durduğu gibi bundan sonra da bütün gücüyle dik duracaktır. Hiçbir tehdide boyun eğmeden birlik ve beraberliğini ve metanetini muhafaza edecektir” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza azad (@Misafir_7013)
03 Kasım 2011 Perşembe 08:24
Sayın başkan lanetlenmişlerin kirli siyasetlerine rağmen birliğini bütünlüğünü kişiliğini halkınla bütünleşmeni ve bingölün vitrinin değişmesindeki hizmetlerinden dolayı sizi camianızı tebrik eder halkın için verdiğin mücadelende seninle beraber olduğumuzu bilmeni siteriz
01.11.2026
00:37
Akaryakıta zam geldi! 100 TL`yi aştı!
Akaryakıta zam geldi! 100 TL'yi aştı!
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla yeni tarife yürürlüğe girdi. Benzinin litre fiyatına 4,15 TL, motorinin litre fiyatına 3,60 TL zam yapıldı. Yapılan artış, araç sahiplerinin yakıt maliyetlerini bir kez daha yükseltti.
01.11.2026
00:36
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 30 ilde, liderliğini Rusya'da bulunduğu değerlendirilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 90 şüphelinin yakalandığı operasyonda 76 kişi tutuklama, 14 kişi ise adli kontrol talebiyle hâkimliğe sevk edildi.
01.11.2026
00:35
Sultanbeyli`de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memleket Günleri, Orhan Hakalmaz konseriyle kapılarını açtı. 15 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından yöresel lezzetler, gelenekler ve kültürel değerler tanıtılıyor. Etkinlikte Bingöllüler de hemşehrilerini Bingöl Standına davet etti.
01.11.2026
00:32
Bingöl`e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'de son çeyrek asırda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 167 tesis hizmete alınırken, yaklaşık 164,2 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Yatırımlarla 11 bin 26 hektar tarım arazisi sulamaya açıldı, 137 taşkın kontrol tesisi işletmeye alındı. AK Parti'den yapılan açıklamada, devam eden projeler ve planlama aşamasındaki yeni yatırımların ayrıntıları da paylaşıldı.
01.11.2026
00:31
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ilde 35 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyona 350 personel katıldı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra kaçak sigara, puro, elektronik sigara, silah ve 935 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 27 şüpheliden 20'si tutuklandı.
01.11.2026
00:31
Bingöl`de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de KOM ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 250 paket gümrük kaçağı sigara, 360 dal doldurulmuş makaron ve 20 puro ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın