KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

‘AKP, son yağan karla birlikte iflas etmiştir’

Köseoğlu; “Devletin tüm imkânları elinde olmasına rağmen hizmet yapamayan AKP, vatandaşa dönüp ‘Biz bu işi yapamıyoruz. Halkımızdan özür diliyoruz' demeli”

‘AKP, son yağan karla birlikte iflas etmiştir’
08 ŞUBAT 2007 PERŞEMBE 09:35
0
1454
0
AA aa
Kar yağışının olumsuz tablolar oluşturduğu Bingöl'de, belediyenin yürütmüş olduğu karla mücadele çalışmalarını yetersiz bulduğunu açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Köseoğlu, hükümete ve hükümetin Bingöl'deki temsilcilerine yüklendi.
Son yağan karla birlikte AKP'nin iflas ettiğini söyleyen Köseoğlu, cadde ve sokakların kar suları altında kaldığını, yapılan çalışmaların ise yetersiz olduğunu belirtti.
‘Hakkından gelemiyorlarsa bırakıp gitmeliler' diyen Köseoğlu: “Devletin tüm imkânları elinde olmasına rağmen hizmet yapamayan AKP, vatandaşa dönüp ‘Biz bu işi yapamıyoruz. Halkımızdan özür diliyoruz' demeli. Sayın Başbakan sağa sola bağıracağına dönüp Bingöl'e baksın. İktidar Bingöl'e ne kazandırdı, ne tür imkânlar sundu! Kendisini ve partisini temsil edenler neler yapıyor. Bunları gözden geçirsin” dedi.
Bir iş adamının çağrılıp karla mücadelesinin teslim edilmesi halinde 24 saat içerisinde tüm yolların temizlenebileceğini öne süren Köseoğlu, kar yağışının ardından Belediyenin kendi kapısından dışarı çıkamadığını ifade etti.
Köseoğlu; “Böyle bir acizlik içerisine giren AKP'nin, Bingöl'e hizmet yapamayacağı tüm kamuoyu tarafından görülmüştür. Temizlik şirketinde yaklaşık 200 kişi çalıştırılıyor. Bunların 50''si çöp toplasa geri kalanlarla şehir merkezini pırıl pırıl edebilirler” dedi.
Gazetelere demeç vererek hükümetin icraatlarını anlatan AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun'a seslenen Köseoğlu, şunları söyledi.
“Hükümetin icraatlarını anlatan AKP İl Başkanının, aynı duyarlılığı yapılmayan işlere karşı da göstermesini bekliyoruz. Neden yapılmayanları kontrol etmiyor. Neden çıkıp yetersizliklerini açıklamıyor. Sadece yapılanları anlatmak yetmiyor. Önemli olan yapılmayanların takipçisi olabilmektir”


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.05.2026
12:43
Korkutata`dan toplu taşıma tepkisi!
Korkutata'dan toplu taşıma tepkisi! 'İnsan Onuruna Yakışır Hale Getirilmeli'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata, toplu ulaşım sistemine ilişkin açıklama yaparak, mevcut yapının hem vatandaşları hem de çalışanları yıprattığını söyledi.
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın