KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ekim 2026 Cuma

Akp hainleri kahraman, kahramanları hain yapıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, İmralı görüşmelerinden dolayı AK Parti’yi sert bir dille eleştirdi.

Akp hainleri kahraman, kahramanları hain yapıyor
07 OCAK 2013 PAZARTESİ 08:33
0
3211
0
AA aa

MHP Bingöl İl Başkanı Kızılboğa, yaptığı yazılı açıklamada İmralı görüşmesini değerlendirerek, AK Parti'nin teröre beyaz bayrak açtığını iddia etti.

“Oslo'da başlayıp, İmralı'ya kadar gelen bu süreç PKK terör örgütüne teslim olmaktır. AK Parti beyaz bayrak çekmiştir” diyen Kızılboğa, İmralı ile görüşmelerin utanç tablosu olarak niteledi.

Açıklamasında Başbakan Bakan Yardımcısı Bülent Arıç'ı da sert sözlerle eleştiren Kızılboğa, “Ağlamaktan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Abdullah Öcalan'ın liseli yıllarda namazında niyazında mütedeyyin bir Müslüman olduğunu, okul arkadaşlarını tanık göstererek açıkladı. Yetmedi, “Diyarbakır Cezaevi'nde olsaydım ben de dağa çıkardım” sözleri ile dağa çıkanları aklamaya çalıştı” dedi.

Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın Öcalan'ın 2015'te partisinin başında olacağının sözlerini değerlendiren Kızılboğa, Birand'ın bu sözleri neye ve kime dayanarak söylediğini sordu.

Kızılboğa: “AKP hainleri kahraman kahramanları hain yapıyor. Bu yaptıklarını kabul edebilmemiz mümkün değil. Öcalan binlerce kişinin ölümünden sorumlu bir teröristtir. Şimdi sen bu adamı kahraman yapıp muhatap alıyorsun. O zaman binlerce insan neden öldü. Bu görüşmelerin karşısında sadece silah bırakmak değil verilen birçok taviz var. Öcalan'ın serbest bırakılması, Kürtçenin ikinci resmi dil yapılması ve arkasından gelecek özerklik” diye konuştu.

AK Parti'nin İmralı ve BDP'yi muhatap olarak kabul ettiğini vurgulayan Kızılboğa: “Gelinen nokta terör örgütüne teslimiyet anlamı taşımaktadır. Oslo'da başlayan, İmralı'ya kadar gelen süreç teröre teslimiyettir. AK Parti beyaz bayrak çekmiştir. Bu bölücü amaçları meşrulaştırmaktır. Biz ay yıldızlı bayrağın ilelebet hükümran olacağına inanıyoruz. Türk milletinin bayrağına sahip çıkanlar karşısında beyaz bayrakçılar eğilmeye bükülmeye mahkûmdurlar” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.10.2026
14:11
Bingöl`de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de konut aboneleri için kasım ayı doğal gaz tüketim limiti 306,08 metreküp olarak belirlendi. Sınırın altında kalanlar Kademe-1, aşanlar ise o ayki tüketimlerinin tamamı için Kademe-2 tarifesine tabi olacak. Peki, 300 metreküp tüketenle 310 metreküp tüketenin hesabı nasıl değişecek? Kimler uygulamadan muaf tutulacak?
30.10.2026
14:10
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027`de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027'de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Radarı görünce hız kesmek artık yeterli olmayacak. 2027 yılında trafik denetimlerinin kapsamı genişletilecek. Jandarma ve polis bölgelerinde toplam 115 milyon araç ve sürücü denetimi yapılması, 44 ortalama hız ihlal tespit sisteminin kullanılması ve 300 özel denetim gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
30.10.2026
14:08
Bingöl`de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de kartpostallık görüntüler oluşturan bulut örtüsü, dağları, vadileri ve yerleşim alanlarını sardı. Eşsiz manzara, dron ile havadan görüntülendi.
30.10.2026
14:07
Bingöl`de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Alzheimer hastasında 4 gündür haber alınamıyor.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın