KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Akça: düşüşten nasibimizi aldık

1 Kasım genel seçimlerine dair değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Merkez İlçe Başkanı Yusuf Akça, Türkiye geneli yaşanan düşüşten Bingöl’ün de yüzde 1 oranında nasiplerini aldıklarını söyledi.

Akça: düşüşten nasibimizi aldık
05 KASIM 2015 PERŞEMBE 20:34
0
1848
0
AA aa

 MHP'nin oy kaybını Ankara katliamı, terör olayları, ekonominin bilinçli olarak manipüle edilmesine bağlayan Akça, “bunların gölgesinde yürüttüğümüz seçim kampanyasında birde her gün havuz medyası tarafından estirilen ‘Hayır' sağanağı ile mücadele etmeğe çalıştık. Genel de böyle bir sağanak ile mücadele verirken yerelde geçmişte içimizde yer alıp şu anda başka kulvarlarda yer alan insanların üzerimize estirdiği rüzgârını kesmek için uğraştık. Sonuç olarak Türkiye geneli yaşanan düşüşten Bingöl olarak ta yüzde 1 oranında nasibimizi aldık” dedi.

Bingöl'de aldıkları oyların beklentilerinin altında olduğunu kaydeden Akça, şunları söyledi: “Netice itibariyle genelde AKP hükümeti ve yerelde ise bizim birbirimizin eleştirilmesi, bazıların geçmişte hareketin çeşitli kademelerden görev alıp bu seçimlerde az oy alabilmemiz için sergiledikleri tutumları izledikleri politikaları berrak bir şekilde gördük. Bundan ötürü hedefimize doğru koşamaya çalıştık. Bu koşu sırasında yediğimiz tekme ve çelmelerin haddi ve hesabı yoktur. Buna rağmen şükürler olsun ki ayaktayız. Başımız dik ve alnımızda açık.”

Bingöl'deki siyasi neticenin sorumluluğunun şahsıma ait olduğunu da sözlerine ekleyen MHP Bingöl merkez İlçe Başkanı Akça,  “Sorumluluğu üstlenmekten dün de kaçmadım bugün de. Alınan bu sonucun hesabını bu dünyada bu harekete oy veren seçmen ve teşkilat mensuplarına öteki Dünya'da da Allah'a vermeğe hazırım. Lakin Milliyetçi hareketin başarısı için mücadele vermeyen ona bu seçim de oyu nasip olmayan ve onun başarısızlığı için gece gündüz dua edenlere hesap vermek değil hesap sorulacağını hatırlatmak isterim. Bu hesabı ister görevde olayım ister olmayayım er ya da geç sormayı Cenabı Allah'ın bana bir gün nasip etmesi için dua ediyorum. Tüm bu sonuçlar Işığında gecesini gündüzü ile bir edip çalışan başta milletvekili adaylarıma, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül veren teşkilat mensuplarına ve tüm Ülkü Ocaklarımıza, isimsiz kahramanlarımıza, hiçbir çıkar beklekmeksizin üç hilali bayrağımıza aşık olan gönül erlerine  teşekkür ederim. Ve son teşekkürde oyları ile bizleri şereflendiren Aziz Bingöllüler. Allah hepinizden razı olsun. Milletin göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ediyoruz. Hiçbir kimse robot değildir istediği şekilde dilediği siyasi partiye rahatlıkla oyunu verebilir. Kimseyle bir kırgınlığımız yoktur. Bizim parti değil davadır. Davaya inanlara selam olsun” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın