KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Ak parti'yi muhaliflerinden dinleyelim

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, &';AK Parti'nin yaptıkları muhaliflerinden dinlemek lazım. Muhaliflerde AK Parti'nin yaptığı hizmetleri inkar edemiyor” dedi.

Ak parti`yi muhaliflerinden dinleyelim
31 MAYIS 2011 SALI 09:01
0
2345
1
AA aa

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmalarını sürdüren Bakan Yılmaz, Saray Mahallesi'nde ve Çevlikliler Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, 4 yıl boyunca siyasette yer aldığını hatırlatarak, “Eski bir siyasetçi değilim. Ama bu 4 yıl içerisinde çok şeyler değişti. Türkiye kısa sürede çok büyük mesafeler aldı. Eskiden bu böyle değildi. AK Parti dönemi ile diğer dönemleri mukayese edildiğinde Türkiye'de çok şeylerin değiştiği görülüyor. İnşallah Türkiye daha da ileriye gidecek. Bizim hedefimizde yeni bir anayasa yapmaktır” diye konuştu.
AK Parti'nin yaptığı hizmetleri muhaliflerin de inkar edemediğini söyleyen Bakan Yılmaz, “AK Parti'nin yaptıkları muhaliflerinden dinlemek lazım. Muhaliflerde AK Parti'nin yaptığı hizmetleri inkar edemiyor. Muhaliflerin söylediği şeylerle AK Parti'nin yaptıkları ortaya çıkıyor. Muhaliflere de sormak lazım. Siz bu halka ne yapacaksınız? Çok şükür AK Parti halka hizmet yaptı. Bu memlekette güçlü bir sivil yönetime ihtiyaç var. AK Parti'nin gelmesi ile birlikte memleket bir nefes aldı. Değişimi yapacaksa büyük partiler yapması lazım. Demokrasi de ve ekonomi de adımlar atılacaksa bunu güçlü partiler yapar. Memleketin değişimi için AK Parti'nin güçlü olması gerekir. Demokrasi olmadan ne gelişme olur ne de Türkiye'nin dünyada itibarı olur. Eskiden yaşanılan sıkıntılar güçlü hükümet ile çözüldü. Hortumlara gidilen paralarla bu hizmetleri yaptık. Güçlü hükümetle faizler tek rakama düştü. Sosyal politikalara da ağırlık verdik” şeklinde konuştu.
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
asd (@Misafir_4735)
31 Mayıs 2011 Salı 10:51
ak parti inşallah yine 3 tane götürecek bu partiye oy verilmezde kime werilir hade arkadaşlar şer güçlerin dolduruşuna gelmeyinn
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın