KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Ak parti'de fetö temizliği başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının 'ivedilikle ve özenle' yürütülmesi istendi.

Ak parti`de fetö temizliği başladı
06 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ 04:59
0
2950
1
AA aa

AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı.

Genelgede, “15 Temmuz, planlandığı gibi hain bir darbenin gerçekleştiği gün olmamış, bilakis şanlı bir halk direnişi ile 'Demokrasi Bayramı' sıfatını hak eden bir gün olarak tarihimize geçmiştir. Bu büyük ve onurlu mücadelede şehit olan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Darbe girişimini gerçekleştirilen FETÖ ile sonuç alıcı etkin bir mücadelenin hukuk içinde verilebilmesi, demokrasimizin korunması, halkımızın huzur ve güvenliğinin süratle sağlanması için hükümetimiz tarafından üç ay süreyle Olağanüstü Hal (OHAL) Kararı alınmış ve bu karar Meclis'imizde onaylanmıştır” denildi.

FETÖ mensuplarının kamu kurum ve kuruluşlarından ayıklanması ile ilgili çalışmalarının devam ettiği hatırlatılan genelgede, aynı şekilde teşkilatların ve belediyelerin de titiz bir çalışma ile ayıklama çalışmaları yapması istendi.

Genelgede şunlar kaydedildi: “OHAL ilanını gerekli kılan amaçlar itibarıyla teşkilatlar ve belediyelerimizin de çalışmalar yapması gerekmektedir. FETÖ/PDY'nin milli iradeye karşı gerçekleştirmek istediği hain ve alçak darbe girişimi, aziz milletimizin şanlı direnişi, kurucu genel başkanımız ve liderimizin dik duruşu ve Hükümetimizin kararlılığı ile akamete uğratılmıştır. Darbe girişimi sonrasında, söz konusu ihanet ve terör şebekesi hakkında yürütülen mücadele, bütün yönleriyle sürdürülmekte, FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunan ve menfur darbe girişimine destek verenler ve bu örgütle bağlantısı bulunanlar, kamu kurum ve kuruluşlarından, ihraç, açığa alma ve görevden uzaklaştırma yöntemleriyle arındırılmaktadır. Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte terör örgütü mensuplarının, gerek kamu kurumlarında gerekse parti teşkilatımızda görev yapanlar hakkında gerçeği yansıtmayan iddialar ortaya atarak fitneye neden olabilecekleri, bu yüzden birlik ve beraberliğimizin zarar görebileceği dikkatlerden kaçmamalıdır. Bu sebeple terör örgütü ile herhangi bir bağı bulunmayan kişilerin iyi analiz edilmesi, sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından son derece büyük önem arz etmektedir. Ülkemizde huzur ve güven ortamının yeninden tesis edilebilmesi için Hükümetimizle birlikte yoğun gayret sarf ettiğimiz bu süreçte, FETÖ mensuplarının ayıklanması ile ilgili çalışmalarımızın teşkilatımız içinde dedikodu ve fitneye mahal vermeksizin, titizlikle ve ivedilikle parti tüzüğümüz ve programımızda belirtilen kurucu değerler ve etik ilkeler ışığında yürütülmesinin gerekli olduğu bilinmelidir. Bu kapsamdaki çalışmalar, ivedilikle ve özenle yürütülmelidir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Abdullah can (@Misafir_19842)
06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:29
Bingöl de akp feto cuların elimde temizliği kim yapacak acaba?
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın