KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Ak parti gençlik kollarından 28 şubat kararları mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Gençlik Kolları 28 Şubat kararları ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Ak parti gençlik kollarından 28 şubat kararları mesajı
27 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 19:58
0
1960
0
AA aa

28 Şubat kararlarında ülkede derin yaraların açıldığı, insanların temel hak ve özgürlüklerin kısıtlandığı, hukukun üstünlüğün değil üstünlerin hukukunun galip geldiği ifade edilen mesajda, şunlar kaydedildi:

“Hem ekonomik hem sosyal sıkıntıları beraberinde getiren ve toplumumuza çok ağır bedeller ödeten 28 Şubat kararlarını 15. Yılında kınıyoruz. Bu kararlar ülkemizde yaşayan tüm kesimleri etkilediği kadar biz gençlerde de derin travmalar yaşatmıştır. Meslek liselerinde okuyan kardeşlerimizin üniversiteye girişte uğradığı haksızlıklar, inancı gereği başörtüsü örten kardeşlerimize karşı yürütülen haksız ve acımasız kampanyalar ve eğitim haklarının ellerinden alınması bazı kurumlarda çalışan insanlarımıza belirli isimler altında vurulan damgalarla işlerine son verilmesi ve buna benzer birçok haksızlığın yapıldığı o acı günler vicdanlarımızda derin yaralar bırakmıştır. Ve şükürler olsun ki bunca yaşanan acı olaylardan sonra ülkemize bir güneş gibi doğan Ak Parti iktidarı ile beraber bu yaşanan sosyal ve ekonomik yaralar sarılmaya başlanmış, üstünlerin hukuku son bulmuş, derin yapılanmalar ve çetelere karşı büyük bir mücadele verilmiş ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olması sağlanmıştır. AK Parti gençlik kolları olarak bu kötü günlerin geride kalmasının mutluluğunu yaşarken 28 Şubat karalarını aktörü olan kişi ve kurumların yargı önüne çıkıp hesap vermelerini ve hak ettikleri şekilde cezalandırılmalarını temenni ediyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın