KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2025 Pazar
°C

'Ak Parti eserleri ile meydandadır'

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, eğitimden sağlığa, ulaşımdan istihdama birçok alanda sayısız hizmete imza atan AK Parti'nin halkın gönlünde özel bir yeri olduğunu ve bunu gören halkın 21 yıldır AK Parti ile yola devam ettiğini vurgulayıp eklediler; 'AK Parti hizmet partisidir, hizmetleriyle, sayısız eserleriyle meydanlardadır. Yine hizmetten yana bir tercih olacak ve Allah'ın izniyle kazanan milletimiz olacak, ülkemiz olacak.'

`Ak Parti eserleri ile meydandadır`
09 MAYIS 2023 SALI 01:59
168
2536
0
AA aa

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, ilçe, belde, köy ziyaretleri yaparken, esnaf ziyaretlerini de sürdürüp halk buluşmalarını da gerçekleştiriyorlar. Sürece dair değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, saha çalışmalarında halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini söylediler.

“Sosyal medyadaki algı sandıkta bertaraf olacak”

“Karşılaştığınız sorunlar oluyor mu?” sorusuna “İnsanlarımız ekonomiden yana bir dizi sorunları paylaşıyorlar. Ama bu sorunun yine AK Parti iktidarı ile ortadan kaldırılacağı inançlarının da altını çizerek yeniden AK Parti ile yola devam edeceklerini vurguluyorlar” yanıtını veren Ak Parti adayları, sosyal medyada yürütülen algı çalışmalarına yönelik soruyu ise şöyle yanıtladılar;

“İnsanlarımız kimin hizmet, kimin laf ürettiğini görüyor. Sürekli gerçek dışı anketler, yalan ve iftiralarla gerek Cumhurbaşkanımızın gerekse AK Parti'mizin oy oranlarını düşük gösterme, bölgesel tepki olduğu yönünde mesajlar ve dahası… Sahadayız ve gittiğimiz her yerde hiç beklenmedik güçte olumlu tepkiler alıyoruz. Sosyal medyada sürekli belirli bölgeler üzerine görüşler öne sürülse de saha bambaşka ve partimize büyük bir destek söz konusu. Partimize dönük algı çalışmaları sandıkta bertaraf olacak, gerçekle sanal alemin aynı olmadığı görülecek. Büyük bir oy patlaması sürpriz olmaz.”

“Seçimi 3-0'lık rekorla taçlandırmak istiyoruz”

Bingöl Merkez ve ilçeler de çok yoğun bir seçim çalışması yürütüp seçmenin nabzını tutan ve sorunların yanı sıra önerileri not alan adaylar, Bingöl'ün en fazla yatırımı AK Parti döneminde aldığına dikkat çekerek Bingöl için daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirttiler.

“Yeni dönemde de milletimizden alacağımız yetki ile Meclis'e elimiz güçlü gitmek arzusundayız” diyen adaylar; “Seçimi, 3-0'lık rekorla taçlandırmak, sadece genelde değil yerelde de tek başına iktidar olmak istiyoruz. Halkımızın yoğun teveccühü ile bunu başaracağız. Sahadaki sinerji, bunu ziyadesiyle hissettiriyor” değerlendirmesinde bulundular.

“Avrupa'nın tek derdi Türkiye'yi kendilerine mahkûm etmek”

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu vurgulayıp 21 yılda yaptıklarının bunun en açık göstergesi olduğunu ifade eden Berdibek, Korkutata ve Coşkun; “İnsanlar hizmete bakıyor. Ekonomik birtakım sorunlar ortaya çıksa da insanlarımız, bunun geçici olduğunu görüyor. Muhalefetin ezberletilmiş cümlelerini tekrarlayanların patates soğan edebiyatı ile halkı tahrik etmekten başka çabası yok. Biz SİHA, İHA, Mavi Vatan derken, birileri patates soğan diyor. Onlar içerde bu propagandaları yaparken Avrupa boş mu duruyor? Dört bir koldan saldırıya geçilmiş durumda. Muhalefete destek veren Avrupa, teröre de destek veriyor. Onların derdi muhalefetin seçimi kazanması değil, Erdoğan'ın kaybetmesi. Erdoğan ve AK Parti kaybetsin ki, istediklerini rahatça yapabilsinler.  Onların amacı seçimden sonra ülkeyi ele geçirmek, terör örgütlerine alan açmak, ülkemizin kazanımlarını bir bir elimizden alıp kendilerine muhtaç bir Türkiye yaratmak. Ama halkımız ferasetlidir, kadirşinastır, ülkesinin geleceğini Avrupa'nın kirli emellerine teslim etmeyecek kadar vatanseverdir. Bu yüzden de milletimiz atacağı oyun hesabını iyi yapacaktır” dediler.

“Milletimiz biliyor ki, yaparsa AK Parti yapar”

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve onun himayesindeki AK Parti'nin, Türkiye'yi eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, savunma sanayi ve enerjide zirveye taşıdığını anlatan adaylar, Bingöl'de de hatırı sayılır hizmet yapıldığını vurguladılar.

AK Parti'nin Bingöl'de en ücra köylerde dahi eseri olduğunu söyleyen Milletvekili Adayları; “Türkiye gelişirken Bingöl de aynı şekilde gelişti, büyüdü. Havalimanı en büyük nimetlerimizdendir. 530'u yabancı toplam 17 Bin öğrencisi, Bin 333 personeli hizmet veren ve her geçen gün açılan yeni fakülte ve bölümleriyle gelişimini sürdüren Üniversitemiz Bingöl'de kabuk değişimini sağladı. Duble yollarımız yapılmış, Çapakçur Köprümüz yenilenmiş, birçok kronik sorun ortadan kaldırılmıştır. Köy yollarımız yenilenmiş, birçok köyümüzün altyapı ve üstyapı sorunu kalmamıştır. Kısmen kalanlar vardır, onların da planlaması yapılıyor, bu dönemde çözüme kavuşturulacaktır. 800 milyon dolarlık demir madeni yatırımı için çalışmalar başladı. Okulları yenilendi ve 196 okul, 8 adet spor salonu, 28 pansiyon, 152 adet de lojman yapıldı. 12 yeni okulumuzun temeli atıldı. Planlaması devam edenler de ayrıca yatırım programına alınacak. Tekstilkent projeleri ile 3 Bin kişiye şu anda istihdam sağlanıyor. Çağrı Merkezleri, İŞGEM ile yine yüzlerce vatandaşımız istihdam edilmekte. Doğalgaz büyük bir nimettir, Bingöl'ümüze kazandırdık. 500 yataklı yeni hastanemizin temeli atılıyor. İstihdama önemli katkılar sunacak yeni birtakım fabrikalar için de hazırlıklar sürüyor. Sulama projeleri, enerji yatırımları, tarımsal destekler ve sayamadığımız nice hizmet AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirilmiştir. İhtiyaçlar elbette ki vardır, devam da edecektir. Ama imkanlar ölçüsünde Bingöl'e yapılabilecek birçok hizmet kazandırılmıştır. AK Parti laf değil icraat üretendir. AK Parti hizmet partisidir, hizmetleriyle, sayısız eserleriyle meydanlardadır. Halkımız bunu iyi görüyor, yarınlara dair bunun muhasebesini de yapıyor. Milletimiz biliyor ki, yaparsa yine AK Parti yapar, bu ülkeyi aydınlık yarınlara Erdoğan ve himayesindeki AK Parti taşır. 14 Mayıs'ta da yine hizmetten, AK Parti'den ve Cumhurbaşkanımızdan yana bir tercih olacak ve Allah'ın izniyle kazanan milletimiz olacak, ülkemiz olacak.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın