KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Kasım 2026 Pazar

Aile sağlığı elemanı alınacak

Kamu görevlisi olmayan ebe, hemşire, sağlık memuru ve acil tıp teknisyenleri aile sağlığı elemanı olarak alınacağı bildirildi.

Aile sağlığı elemanı alınacak
21 KASIM 2011 PAZARTESİ 18:52
0
2629
0
AA aa

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, Bingöl'de istihdam edilmek üzere münhal bulunan 4 pozisyona kamu görevlisi olmayan sözleşmeli aile sağlığı elemanı istihdam edileceği bildirildi.

Bingöl Merkez Yeni Mahalle, Genç Servi, Karlıova Yeşilyurt ve Yayladere Merkez Aile Sağlığı Merkezleri'ne alınacak olan sözleşmeli aile sağlığı elemanı duyurusunda aranılan şartlar v istenilen belgeler şöyle açıklandı:

Söz konusu pozisyonlara başvuru için aranan şartlar:

a) Türkiye'de mesleğini icra etmeye yetkili ve ortaöğretim veya yükseköğretim kurumlarının ebelik, hemşirelik, sağlık memuru (toplum sağlığı), acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecektir.

b)Vekil ebe – hemşire - sağlık memuru (toplum sağlığı) olarak çalışan kişiler de başvuru yapabilecektir.

Başvuru için ilimizde ikamet şartı aranmayacak, ülke genelinden başvuru alınacaktır.

Başvuru tarihi itibariyle 6 (altı) ay öncesine kadar kamu görevlisi olanlar (657 sayılı Kanun 4/A, 4/B, 4924 sayılı Kanun, 399 sayılı KHK, 5393 sayılı Kanunun 49 uncu maddesine göre çalışanlar v.b) başvuramayacaktır. (Dilekçe örneği ektedir. EK-1)

Başvuru bir dosya ile doğrudan aile sağlığı elemanı olarak sözleşme yapılacak kişi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak olup posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru dosyasında eksiklik bulunmadığı tespit edildikten sonra kişi, çalışacağı sözleşmeli aile hekimi ile birlikte Müdürlüğümüzde aile sağlığı elemanı sözleşmesi imzalayacaktır.

Başvuruda istenecek belgeler:

* T.C. Kimlik Numarası bulunan geçerli bir kimlik belgesinin onaylı fotokopisi,

*Sağlık Bakanlığınca tescil edilmiş diplomanın noter onaylı sureti,

*İlgili makamlarca verilmiş adli sicil ve sabıka kaydını gösterir belge,

*Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını belirten sağlık raporu, (tek hekim raporu da geçerli)

*Aile sağlığı elemanı olarak sözleşme imzalamak istediğine ve 6 (altı) ay öncesine kadar başvuru tarihi itibariyle kamu görevlisi olarak çalışmadığına dair imzalı dilekçe,

*Dört adet vesikalık fotoğraf yer alacaktır.

*İlimizde görev yapmakta olan sözleşmeli bir aile hekimince imzalanmış, kişi ile çalışmak istendiğini açıkça beyan eden imzalı dilekçe de bulunacaktır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.11.2026
00:37
Akaryakıta zam geldi! 100 TL`yi aştı!
Akaryakıta zam geldi! 100 TL'yi aştı!
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla yeni tarife yürürlüğe girdi. Benzinin litre fiyatına 4,15 TL, motorinin litre fiyatına 3,60 TL zam yapıldı. Yapılan artış, araç sahiplerinin yakıt maliyetlerini bir kez daha yükseltti.
01.11.2026
00:36
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 30 ilde, liderliğini Rusya'da bulunduğu değerlendirilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 90 şüphelinin yakalandığı operasyonda 76 kişi tutuklama, 14 kişi ise adli kontrol talebiyle hâkimliğe sevk edildi.
01.11.2026
00:35
Sultanbeyli`de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memleket Günleri, Orhan Hakalmaz konseriyle kapılarını açtı. 15 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından yöresel lezzetler, gelenekler ve kültürel değerler tanıtılıyor. Etkinlikte Bingöllüler de hemşehrilerini Bingöl Standına davet etti.
01.11.2026
00:32
Bingöl`e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'de son çeyrek asırda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 167 tesis hizmete alınırken, yaklaşık 164,2 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Yatırımlarla 11 bin 26 hektar tarım arazisi sulamaya açıldı, 137 taşkın kontrol tesisi işletmeye alındı. AK Parti'den yapılan açıklamada, devam eden projeler ve planlama aşamasındaki yeni yatırımların ayrıntıları da paylaşıldı.
01.11.2026
00:31
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ilde 35 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyona 350 personel katıldı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra kaçak sigara, puro, elektronik sigara, silah ve 935 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 27 şüpheliden 20'si tutuklandı.
01.11.2026
00:31
Bingöl`de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de KOM ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 250 paket gümrük kaçağı sigara, 360 dal doldurulmuş makaron ve 20 puro ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın