KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

Afrin emperyalistlere mezar olacak

Türk milletinin kimseye verecek bir karış toprağı olmadığını belirten Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Bingöl Şube Başkanı Sedat Dursun: Bedeli ne olursa olsun Afrin emperyalistlere mezar olacak.

Afrin emperyalistlere mezar olacak
12 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 22:06
8
2800
5
AA aa

Dursun, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı operasyonun, Türk milleti üzerinden İslam'ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekâtı olduğunu belirtti.

Dursun, “Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz” diyen Aydın konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Hepimiz birer Mehmet'iz, birer askeriz. Bütün hainlere, yedi düvele yeteriz. Birkaç çapulcuyu maşa olarak kullanıp, Türk'e diz çöktüreceklerini sananlar bilsin ki, her bir askerimizin sinesinde 80 milyon yürek atıyor. Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor, hainlerin kulaklarında yankılanıyor” dedi.

On binlerce kilometre öteden gelerek, coğrafyayı kan gölüne çevirenlerden hesap sorulduğunu kaydeden Dursun, şu ifadeleri kullandı: “Emperyalist hesaplar bozuluyor, hain planlar yıkılıyor. Türk milleti, ‘Bozkurtların yurdunda, çakalların işi ne' diyerek askerinin yanında kıyama duruyor. Kahraman Mehmetçik yedi düvele, Türk'ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha gösteriyor. Gün bu gündür. Büyük yürüyüş başladı. Mazlumların göz yaşları dinsin, dostlar sevinsin; alçaklar korksun, hainler kaçacak delik arasın, düşman karalar bağlasın. Tüm dünya bu sözümüzü duysun, düşmanlar ayağını denk alsın. Biz, askeriyle, milletiyle bir ve bütün olarak devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu bir vatan mücadelesidir. Bu bir namus mücadelesidir. Bu bir var oluş mücadelesidir. Bu bir Hak mücadelesidir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. Bu yolda yurdu yaşatmak için can veren, gelmiş geçmiş bütün kahramanlara Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bilinsin ki, bundan sonra kimseye verilecek bir karış toprağımız yok. Ölmek var, dönmek yok. Allah var, gam yok. Bilinsin ki, bedeli ne olursa olsun Afrin emperyalistlere mezar olacak. Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olacak.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22678)
14 Şubat 2018 Çarşamba 17:08
Türkiyenin sendikası Türk Eğitim Sen'den de böyle güzel bir açıklama beklenirdi.Kutluyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22659)
13 Şubat 2018 Salı 23:15
Çok yerinde ve güzel tespitler. Kutluyorum. Bu konuda göstermiş oldukları tutumdan dolayı Türk Eğitimsen camiasını kutluyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22658)
13 Şubat 2018 Salı 17:15
kutluyorum başkan,o emperyalistler ve it uşakları oraya gömülecek...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22654)
13 Şubat 2018 Salı 10:26
ağzınıza kaleminize sağlık değerli hocam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22641)
13 Şubat 2018 Salı 00:03
Başkanım canımız feda...Adam gibi sendika Türk Eğitim Sen...
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
22.10.2026
11:45
Bingöl`de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de tam bilet 35 TL, öğrenci bileti 24 TL oldu. Diyarbakır'da tam bilet 28 TL, öğrenci bileti 14 TL; Muş'ta ise tam bilet 23 TL, öğrenci bileti 17 TL. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Hatem Tarlak, komşu illerle aradaki fiyat farkına tepki göstererek zammın makul seviyeye çekilmesini istedi.
22.10.2026
11:32
Bingöl`de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'ün Genç ilçesinde, eTwinning projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilere internetin bilinçli, güvenli ve sorumlu kullanımı anlatıldı. Eğitimle, dijital dünyadaki risklere karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.
22.10.2026
11:20
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Ticaret Bakanlığı, kredi kartı ve tüketici finansmanı dışında kalan senetli satış gibi alışverişlerde uygulanabilecek taksit sürelerini belirledi. Televizyondan beyaz eşyaya, bilgisayardan mobilyaya kadar birçok kategoride farklı taksit sınırları uygulanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın