KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

AFDK Yozgat Bozokspor'a ceza yağdırdı!

Bingöl'de oynanan ve bir dizi gerilimlere sahne olan Yeni Genç Muratspor - Yozgat Bozokspor maçında sportmenliğe aykırı hareket eden 3 Bozoksporlu futbolcu ve kulüp antrenörüne ceza verildi. Kulübe de ayrıca para cezası kararı çıktı!

AFDK Yozgat Bozokspor`a ceza yağdırdı!
19 MART 2024 SALI 01:13
7
3888
1
AA aa

Bölgesel Amatör Ligi 11'inci Grup'ta liderliğini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor'a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), tarafından ceza yağdırıldı.

Lig'in 19'uncu haftasında deplasmanda Bingöl temsilcilerinden Yeni Genç Muratspor ile oynadığı müsabaka sonrasında Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Yozgat Belediyesi Bozokspor'a para cezası oyuncularına 4 maç ceza ve Antrenör İbrahim Halil Akkuş'a da bir maçtan men cezası verildi.

AFDK'da alınan kararlar şöyle;

“-Yozgat Belediyesi Bozok Spor hakkında, 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü – Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan Futbol Disiplin Talimatı'nın 40/1-a maddesinin takdiren ve kıyasen uygulanması yoluyla her bir sarı kart için 500 TL ve her bir kırmızı kart için 1000 TL olmak üzere toplam 4500 TL para cezası verilmesine,

-Yozgat Belediyesi Bozok Spor Futbolcusu Ekrem Sütçü hakkında, 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü – Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, kırmızı kart dışında ceza tayinine yer olmadığına, (11.03.2024 Tedbirli)

-Yozgat Belediyesi Bozok Spor Futbolcusu Ahmet Üner hakkında; 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü - Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, ihraç öncesi şiddetli hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 43 ve madde 12 uyarınca 1 resmi müsabaka ve ihraç sonrası müsabaka görevlisine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 36/5-a uyarınca 3 resmi müsabaka olmak üzere toplamda 4 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, (11.03.2024 Tedbirli)

-Yozgat Belediyesi Bozok Spor Futbolcusu Mustafa Aşan hakkında; 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü- Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, ihraç sonrası müsabaka görevlisine yönelik hakareti sebebiyle, çift sarı kart görmesi nedeniyle “yer almaması gereken müsabaka dışında” ayrıca Futbol Disiplin Talimatı madde 41/1-a uyarınca 3 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, (toplamda 4 resmi müsabakadan men cezası), (11.03.2024 Tedbirli)

-Yozgat Belediyesi Bozok Spor Antrenörü İbrahim Halil Akkuş hakkında, 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü- Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 36/1-c uyarınca 1 müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı uygulanmasına karar verilmiştir.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108552)
19 Mart 2024 Salı 14:16
Kayseride görüşürüz
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın