KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Adalet ve dürüstlük

Valiler Kararnamesi ile Ankara Mamak Kaymakamlığı görevinden Bingöl Valiliği’ne atanan Vali Ali Mantı görevine başladı.

Adalet ve dürüstlük
30 HAZİRAN 2017 CUMA 22:23
0
4134
0
AA aa

Havayoluyla kente gelen Bingöl Valisi Mantı, Bingöl Havalimanı'nda Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

“BİRİNCİ İLKEMİZ: “AÇIKLIK VE DÜRÜSTLÜK”

Valilik toplantıda salonunda kurum müdürleriyle bir araya gelen Vali Mantı, burada yaptığı konuşmada açıklık ve dürüstlüğün birinci ilkesi olacağını söyledi.

Vali Mantı, “Öncelikle bu göreve bizleri layık gören devlet büyüklerimize saygı ve şükranlarımı arz ederim. Görev anlayışımızda birinci ilkemiz, adalet, hakkaniyet, nesafet ve karşılıklı sevgi saygı olaraktır. Açıklık ve dürüstlük, birinci ilkemiz olacaktır İnşallah. Genelde ülkemizin birliği ve beraberliği için özelde de Bingöl'ün birliği ve beraberliği için hep birlikte devletimizin yüklemiş olduğu görevleri en güzel şekilde yapacağız” dedi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Bingöl'deki birlik ve kardeşliğin devamı hususunda hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Vali Mantı, şunları söyledi: “Görev süremizde adaletli, hakkaniyetli, hukukun üstünlüğünü esas alan, şeffaf milli ve manevi değerlere bağlı, açık, katılımcı, farklılıkları zenginlik kabul eden bir anlayış içerisinde çalışacağız. İlimizin gelişip kalkınması için, huzuru ve güvenliği için hep birlikte devlet ve siyaset adamlarımızla, yerel yönetimlerimizle tüm meslek kuruluşları, basın organları, halkımızla beraber karşılıklı anlayış ve yardımlaşma duygusuyla hareket edeceğiz. Bu vesileyle Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz beyin şahsında şehrimize hizmet eden tüm kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Bugüne kadar başlanmış ve devam eden, planlanan tüm projelerin titiz bir şekilde takibini yapan Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger ve değerli il yöneticilerine teşekkür eder aynı hassasiyetle devam edeceğiz. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hassaten Bingöl'ümüzün beraberliği için hep birlikte bir ve beraber çalışacağız. Bu vesileyle şimdiden bize yardım eden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eder saygılar sunarım.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl`de ilgi odağı oldu
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın