KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

8 ayda 53 marka başvurusu

TÜRKPATENT verilerine göre 2022 Ocak-Ağustos döneminde Bingöl'den 53 marka başvurusu yapıldı.

8 ayda 53 marka başvurusu
21 EYLÜL 2022 ÇARŞAMBA 15:57
1
1232
0
AA aa

TÜRKPATENT Ağustos ayı iler marka başvuru dağılımını paylaştı.2022 Ocak-Ağustos döneminde Bingöl'den 53 marka başvurusu yapıldı.

Bu yılın ocak – Ağustos ayları kapsamında Malatya'dan 442, Elazığ'dan 319, Erzurum'dan 261, Van'dan 201, Bitlis'ten 96, Ağrı'dan 92, Erzincan'dan 85, Kars'tan 64, Bingöl'den 53, Ardahan'dan 52, Muş'tan 37, Iğdır'dan 34, Tunceli'den 30 ve Iğdır ilinden de 34 marka başvurusu gerçekleştirildi.

Başvuru sayısının en yüksek olduğu iller, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Muğla, Mersin, Kayseri, Denizli, Sakarya, Hatay, Balıkesir, Samsun, Eskişehir, Aydın, Manisa, Tekirdağ, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Trabzon, Çanakkale, Afyon, Malatya, Mardin, Isparta, Rize, Ordu, Niğde, Sivas, Düzce, Çorum, Elazığ, Yalova, Nevşehir, Kırklareli, Kütahya, Erzurum, Adıyaman, Aksaray olarak bildirildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.08.2025
03:48
Bingöl`de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153`e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl`de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl`de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın