KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

40 yıllık takım 15 bin tl'ye muhtaç

Genç Muratspor Sportif Direktörü Cedid Şen, iki hafta içerisinde lisans işlemleri ve futbolcu ödemelerinin yapılamaması halinde Muratspor’un ligin ikinci yarısına katılamayacağını ve kulübün kapanacağını söyledi.

40 yıllık takım 15 bin tl`ye muhtaç
15 ARALIK 2014 PAZARTESİ 07:57
0
5247
0
AA aa

Bingöl 1.Amatör liginde ilk yarı itibariyle oynadığı 8 maçın 6'sını kazanarak ligin ilk devresini lider kapatan ancak maddi sorunlarla boğuşmaktan yorulan Genç Muratspor, kapanmanın eşiğine geldi.

Sahipsizliğe sitem eden Genç Muratspor Sportif Direktörü Cedid Şen: “Ligde ilk yarı itibariyle çok güzel bir seri yakalayan ve liderliği kimseye bırakmaya niyeti olmayan bir Muratspor, olmasına rağmen kimsenin bu takıma destek olmaması bizi derinden kahrediyor. Ben ve futbolcu kardeşlerimin inancı ve özverisiyle bu işin yürünemeyeceğini başından beri defalarca anlattık. Ancak her defasında bize karşı 3 maymunu oynuyorlar” dedi.

“KULÜP 15 BİN TL YÜZÜNDEN KAPANMASIN”

Bugüne kadar futbolcuların özverisiyle geldiklerini belirten sportif direktör Cedid Şen: “Maddi açıdan çok zor bir dönemden geçiyoruz. Elimiz kolumuz bağlanmış durumda, Önümüzde ki 2 hafta içerisinde ikinci yarıya başlamak için gerekli olan lisans işlemleri ve futbolcu ödemeleri için 15 Bin TL'ye acilen ihtiyacımız var. Ne yapacağımızı anlamış değiliz bu parayı bulamazsak takımı ligden çekeceğiz ve Muratspor tarihe karışacak” şeklinde konuştu.

Siyasilerin ve idarecilerin her şeye para harcıyorken spora ve sporcuya gereken ilginin gösterilmemesine anlam veremediğini dile getiren Şen: “Sahipsizliğimiz ve kaderimize terk edilişimiz nereye kadar gidecek. Bunu yıllardır dile getiriyoruz ama kimse takıma sahip çıkmıyor. İki sene üst üste kendi imkânlarımızla lige katılarak bütçemizin yetersizliği yüzünden bu iki yılda da finalde şampiyonluğu kaçırdık. Bu takıma birilerinin sahip çıkması lazım artık. Elimizde pırlanta gibi gençlerimiz var ama imkânlarımız yetersiz olduğu için bu çocuklarımızdan yeteri kadar faydalanamıyoruz. Gençlerimizin uyuşturucu ve kahve köşelerine dönmesi hangimizin vicdanına sığıyor” dedi.

“FUTBOLCULARLA BİRLİKTE DESTEK ARAYIŞINA ÇIKACAĞIZ”

İlçe halkı tarafından çok sevilen ve ilçenin tek sosyal aktivitesi olan Muratspor'un lige devam etmesi için gereken 15 Bin TL'yi bulmak adına destek arayışına çıkacaklarını söyleyen Şen: “Bu hafta içerisinde futbolcu kardeşlerimle el-ele verip başta kamu kurumlarımız olmak üzere işadamlarımızı ve bütün esnaflarımızı gezip destek isteyeceğiz. Destek olan herkese daha önce yaptırdığımız ve üzerinde ‘BİR SEVDADIR GENÇ MURATSPOR' yazan atkımızı hediye edeceğiz. İnşallah umduğumuz gibi olur ve bu parayı toplayabiliriz yoksa 40 yıllık koca çınar Genç Muratspor tarihe karışacak” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın