KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Kasım 2025 Pazartesi
°C

3. Kısım sanayinin ihalesi yapıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan 3. Kısım Sanayi Sitesinin ihalesi Ankara'da gerçekleşti.

3. Kısım sanayinin ihalesi yapıldı!
12 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 21:34
7
2236
1
AA aa

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinesinde Bingöl'de yapılması planlanan ve yaklaşık 4 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen 3. Kısım sanayi sitesinin ihalesi, Ankara gerçekleşti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Salonunda, Kooperatif Başkanı Murat Kılıç ile 2. Başkan Halis Vural'ın da ihale komisyonu üyesi sıfatı ile katılımı sonucu gerçekleşen ihalede, toplam 23 firma dosya satın aldı.

Konuyla ilgili kooperatif yönetiminden yapılan yazılı açıklamada; “Toplam 501 işyerinin bulunduğu ve tamamlandığında 3 Bin 500 - 4 Bin kişinin istihdam edilmesi öngörülen sanayimizin ihalesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Türkiye tarihinde tek seferde gerçekleşmiş en büyük küçük sanayi sitesi ihalesi unvanına sahip olduğumuz için bu mutluluğumuz kat be kat artmıştır. Bu günlere gelmemizde bizleri destekleyen yanımızda yer alan ve bizlere güven veren başta Milletvekilimiz Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a, Bingöl Valimiz Sayın Ali Mantı'ya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sayın M. Mesut İlhan'a ve bizleri bu zorlu yolculukta yalnız bırakmayan emektar üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız. Bu yolculukta birçok zorlukla karşılaşmamıza rağmen hiçbir şekilde geri durmayıp çalışmalarımıza son süratle devam edip bu günlere gelmenin heyecanını yaşamaktayız. İhale öncesi ve sonrası yapılan bir takım karalama kampanyaları ile karşı karşıya kaldığımızı tüm üyelerimizin ve halkımızın bilmesini isteriz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30003)
13 Temmuz 2018 Cuma 08:12
taş üstüne taş koyanlar el üstünde tutulurlar
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl`de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın