KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Kasım 2025 Pazartesi
°C

259 kişi işyeri açma belgesi aldı

Bingöl İŞ-KUR İl Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi ve Kosgeb tarafından imzalanan protokol kapsamında 259 kişinin iş yeri açma belgesi aldığını açıkladı.

259 kişi işyeri açma belgesi aldı
15 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA 20:38
0
2046
1
AA aa

Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi ve Kosgeb İl Müdürlüğü işbirliğinde kendi işini kurmak isteyenler için Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programları düzenlemek amacıyla 14 Mayıs tarihinde protokol imzalandığını anımsattı.

Devam eden eğitimlerle ilgili yapılan açıklamada; “Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bu Protokol ile şimdiye kadar 13 program düzenlendiği, bu programlardan 259 kişinin yararlandığı ve sertifika almaya hak kazandığı ayrıca devam eden 2 Programda ise 36 kişinin eğitim almaya devam ettiği belirtilmiştir. Ayrıca bu işbirliği sonucu devam eden Girişimcilik Programlarına başvurularını 05.09.2018 tarihine kadar e devlet şifresi üzerinden Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı Başvurusu linkinden yapabileceklerdir.  Eğitim sonucunda başarılı olup Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası almaya hak kazananların sertifikası toplu olarak törenle verilecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30803)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:33
Girişimcilik kursları güzel faydalı ama bundan da iyi olanı mesleki ve teknik eğitimlerdir. İlimize hitap edecek meslek kursları verilmelidir. Mesela hayvancılık eğitimi, tarım eğitimi, et ve hayvansal gıda üretimi, su fabrikası, hortum üretimi eğitimi, doğalgaz tesisatçılığı eğitimi, güneş enerjisi tesisatı eğitimi, tuğla, kağıt, poşet üretim eğitimi, cam üretim eğitimi v.s. ancak ilimi,z bu tür uygulamalı eğitimlerle kalkınabilir.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl`de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın