KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

2010 enerji forumu elazığ'da yapıldı

Bingöl, Tunceli, Elazığ ve Malatya illerinin &';Enerji Forumu 2010” konulu panel Elazığ'da yapıldı. Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Başkanı Cengiz Göltaş, dünyanın artık enerji kaynakları ve su kaynakları konusunda yeniden yapılandırma süreci yaşadığını söyledi.

2010 enerji forumu elazığ`da yapıldı
17 ARALIK 2010 CUMA 23:21
0
2636
0
AA aa

Cengiz Göltaş, Cengiz Göltaş, TMMOB EMO Diyarbakır şubesi Elazığ temsilciliği tarafından Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Malatya illeri Enerji Forumu 2010'' konulu panele katıldı.

 Göltaş, burada yaptığı konuşmada, birçok alanda enerji konusu üzerinden tartışmaların yaşandığını anlattı. Enerjinin tek başına ele alınması gereken bir konu olduğunu vurgulayan Göltaş, sosyal yaşamın, refahın, barış ve uygarlığın temel koşulu olan temiz, ucuz, kaliteli ve güvenli enerji için kendi kaynaklarımızca sağlanacak enerjilerin gerekli olduğunu savundu.

Dünyanın artık, enerji kaynakları, su kaynakları konusunda yeniden yapılandırma süreci yaşadığına değinen Cengiz Göltaş, "Yaşam alanlarımızdaki bu stratejik kaynaklar ticarileştiriliyor. Bugün ülkemiz yüzde 74'e varan enerjideki dışa bağımlılığı azaltmak konusunda önemli bir politika oluşturmak için özellikle ülkenin temel altyapı hizmetlerinin yeniden yapılanma programı sürecinde ciddi eksiklikler yaşadı.'' diye konuştu.

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın