KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Kasım 2025 Cumartesi
°C

2 bin kamyon kar taşındı

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, karla mücadele çalışmaları kapsamında 2 bin kamyon karın merkez dışına taşındığını söyledi.

2 bin kamyon kar taşındı
14 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 18:22
6
1731
9
AA aa

Başkan Barakazi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir şekilde sürdürülen karla mücadele çalışmaları kapsamında 18 bin ton karın şehir dışına taşındığını belirtti.

5 greyder, 10 yüklenici, 8 kamyon, 3 tuzlama aracı, 2 kaldırım temizleme aracı, 1 ekskavatör ve 200 personel ile karla mücadele edildiğini vurgulayan Barakazi, “Bu yıl yaptığımız karla mücadele çalışmamızda 2 bin kamyonluk karı dışarıya taşıdık. Bu 18 bin tona tekabül ediyor. Bunun biraz fazla, eksik olması ihtimal dahilindedir. Bunun şuana kadar ki maliyeti 770 bin lira olmuştur. Buda kendi imkânlarımızla kendi yaptığımız bir iş. Bu mücadele esnasında da diğer kamu kurumlarıyla çok ciddi bir işbirliği oldu. Valimiz başkanlığında köylerdeki kar mücadelesi yapılırken aynı zamanda onlarla da istişare ederek şehir merkezinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için yine koordinasyonlu bir şekilde hareket ettik. Başarılı bir karla mücadele yılı geçirdiğimizi düşünüyorum. Maliyeti hiç önemli değil. Allah'a şükür imkanımız var, herhangi bir sorun yaşamadık" dedi.

Yoğun kar olan günlerde araç eksikliği yaşadıklarında araç kiralaması yapıp takviye ettiklerini anımsatan Başkan Barakazi, "Greyder, kepçe gibi araçlar kiraladık. Önemli olan bunlar değil, önemli olan halkın yaşam kalitesini güzel bir şekilde sürmesi ve önemli olan hemşehrilerimize hizmettir. Karla mücadele çalışmasında emeği birimlerimize, personelimize ve diğer kamu kurumlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39370)
15 Şubat 2019 Cuma 13:28
Sayın başkan komşularımıza bir git gör hizmeti övündüğün işe bak bunu Muşa Erzuruma bak övündüğün işe bak bizleri mahcup ettin Allah sana gerçekleri görmeyi ve yapmayı nasib etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39329)
15 Şubat 2019 Cuma 06:21
Akpartiyi Bingölde bitiren başaktörlerden birisin. Vatandaşın haklı başvurularına yalanlarla cevap verdiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39320)
15 Şubat 2019 Cuma 02:34
Allah'a şükür senden kurtuldu Bingöl
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39319)
15 Şubat 2019 Cuma 01:53
Ya ayıptır be Belediyenin görevi bu tabiki taşıyacaksınız diyanet mi gelip kar taşıyacaktı yoksa sağlık müdürlüğü mü. Bu gösterişli siyasetten vageçmediniz gitti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39315)
15 Şubat 2019 Cuma 00:38
Başkanım bu memleket seni çok arıyacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39340)
15 Şubat 2019 Cuma 08:35
@Misafir Kullanıcı doğrudur her beddua edişimizde onu arayacağız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39294)
14 Şubat 2019 Perşembe 21:54
İnsanları rencide ederek eline ne geçti yaşlı kadın genç demeden tersledin ..tek kaldın..mal mülk makam geçicidir kalıcı olan insanlıktır..ne kaldı hangisi kaldı ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39293)
14 Şubat 2019 Perşembe 21:51
Bingölün gelmiş geçmiş en başarısız Belediye Başkanı..Kibir insanı yalnızlaştırır..
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın