KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Eylül 2025 Çarşamba
°C

2 bin 500 kişi telekom'a borçlu

Borçların tahsili için 8 Ocak'ta başlatılan kampanyanın devam ettiğini belirten Yiğitbaş, peşin ödemelerde yüzde 90 indirim uygulandığını vurguladı

2 bin 500 kişi telekom`a borçlu
11 OCAK 2007 PERŞEMBE 09:51
0
1055
0
AA aa
Bingöl'de 2 bin 500 kişinin telefon borcu yüzünden Telekom'a borçlu olduğunu bildiren Bingöl Türk Telekom Başmüdürü Mustafa Yiğitbaş, alacaklı oldukları toplam borç miktarının 680 bin YTL olduğunu söyledi. Bu borçların tahsili için 8 Ocak'ta başlatılan kampanyanın devam ettiğini belirten Yiğitbaş, peşin ödemelerde yüzde 90 indirim uygulandığını vurguladı. Yiğitbaş; “50 bin YTL borcu bulunan bir abonemiz var. Borçlandığı tarih dikkate alınarak yapılan düzenleme sonucu bu abonemizin ödeyeceği borç miktarı 16 bin YTL olarak belirlenmiştir” dedi.
Türk Telekom'un, biriken borçları tahsil etmek için 08-28 Ocak 2007 tarihleri arasında yürüteceği kampanya hakkında bilgi veren Türk Telekom Bingöl Başmüdürü Mustafa Yiğitbaş, borcu olan abonelerin bu kampanyayı değerlendirmesi tavsiyesinde bulundu.
Şuan itibariyle bingöl'de 2 bin 500 kişinin borçlu olduğunu söyleyen Yiğitbaş, toplam borç miktarının 680 bin YTL olduğunu vurguladı.
Peşin ödemelerde yüzde 90 indirim uygulandığının altını çizen Yiğitbaş, indirim miktarının yıllara göre farklılıklar gösterdiğini belirtti.
3 yıldan beri borcu olan bir abone ile 1 yıldan beri borcu olan bir abonenin yararlandığı indirim tutarının da farklı olduğunu aktaran Yiğitbaş; “3 yıllık borcu bulunan abone, indirimden daha fazla yararlanır. Bu kampanyada indirimler anaparaya değil, biriken gecikme zammına uygulanır. Anaparanın tamamı tahsil edilir. Şuanda gecikme zammı dahil 50 bin YTL borcu bulunan abonemiz var. Borçlandığı yıl baz alınarak yapılan düzenleme sonucu bu abonemizin ödeyeceği toplam miktar 16 bin YTL olarak belirlenmiştir. 2 bin 500 YTL borcu bulunan bir abonemiz ise 500–600 YTL arasında bir ödeme yapacak” diye konuştu.
 Bu kampanyanın 2006 yılı 9'uncu aya kadar olan borçları kapsadığını kaydeden Yiğitbaş, sonraki borçların kampanya dışında olduğunu ifade etti.
Borçların taksitlendirilebildiğini söyleyen Yiğitbaş, Vakıflar Bankası ve Ziraat Bankası'na gidilerek kredi kartıyla da ödeme yapılabileceğini belirtti.
Büyük kolaylıklar sağlayan bu kampanyanın iyi değerlendirilmesini isteyen Yiğitbaş; “İnsanlarımızın ekonomik durumları gözler önündedir. Sağlanan bu kolaylıklar iyi değerlendirilmeli. Ayrıca ödemeleri son güne bırakmaktan sakınılmalı. Son günlerde yaşanan yoğunluktan dolayı ödeme yapamayanlar olabilir” şeklinde konuştu.


BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2025
18:09
AK Parti`ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
AK Parti'ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan Bingöl Belediyesi Meclis üyelerinin parti rozetleri, Bingöl'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir tarafından takıldı.
03.09.2025
17:50
'Hizmet bizim işimiz, hezimet CHP'nin işi'
AK Parti'nin 'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, CHP'ye yüklendi: 'Hizmet bizim işimiz. Eser üretmek bizim işimiz. Hezimet CHP'nin işi, hasar CHP'nin işi, siyasete gölge düşürmek CHP'nin işi' dedi.
03.09.2025
15:25
Türkiye`de Yatırımın Yeni Adresi: Trinkfon, İlk Kampanyasında Forbody ile Yatırımcıları Buluşturuyor
Türkiye'de Yatırımın Yeni Adresi: Trinkfon, İlk Kampanyasında Forbody ile Yatırımcıları Buluşturuyor
Trinkfon, SPK lisanslı paya dayalı kitle fonlama platformu olarak faaliyetlerine başladı. İlk yatırım kampanyası, spor ve sağlıklı yaşam uygulaması Forbody ile Ekim 2025'te hayata geçecek. Yatırımcılar, küçük tutarlarla girişimlere ortak olma fırsatı yakalayacak.
03.09.2025
15:14
12 Bingölspor`dan Efrayim bebek için anlamlı destek
12 Bingölspor'dan Efrayim bebek için anlamlı destek
TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, ligde oynanacak ilk maçın gelirini hayatta kalma mücadelesi veren Bingöllü SMA hastası Efrayim Gökalp için bağışlayacak.
03.09.2025
14:49
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Adalet Bakanı Tunç, trafikte yol kesen ve düğünlerde havaya ateş açan magandalara ilişkin yeni pakette yer alacak olan cezalardan bahsetti.
03.09.2025
13:33
Motorine bir zam daha! Bingöl`de ne kadar olacak?
Motorine bir zam daha! Bingöl'de ne kadar olacak?
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilerken, motorine bir zam daha geleceği bildirildi. Yeni zamla birlikte Bingöl'de motorin fiyatı 57 TL'ye yaklaşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın