KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Yeni başkan Güler'den ilk açıklama

Bingöl kamuoyunun bir süredir merakla beklediği AK Parti Bingöl İl Başkanı Kim Olacak? sorusu dün akşam yanıt buldu. Başbakan Binali Yıldırım'ın adaylarla yaptığı görüşmenin neticesinde Mehmet Hanefi Güler, AK Parti Bingöl İl Başkanı oldu. Güler; Hep birlikte el ele vererek memleketimiz için tüm gayreti sarf edeceğiz.

Yeni başkan Güler`den ilk açıklama
05 OCAK 2018 CUMA 03:33
10
11223
49
AA aa

Yaklaşık bir aydır devam eden AK Parti İl Başkanlığı yarışında dün akşam son nokta koyuldu. Önceki gün haberdar edilen 9 aday, dün akşam AK Parti Genel Merkezi'nde önce Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile görüştüler. Daha sonra Çankaya Köşkü'ne geçen adaylarla bu kez Başbakan Binali Yıldırım görüştü. Buradaki görüşmenin neticesinde AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler olarak açıklandı.

GÜLER'DEN BİRLİK VURGUSU

AK Parti Bingöl İl Teşkilatı'nın yeni başkanı Mehmet Hanefi Güler, Bingöl Online Gazetesi'ne yaptığı açıklamasında, öncelikle süreçte desteğini ve dualarını esirgemeyen tüm Bingöl Halkına teşekkür etti.

AK Parti'nin Bingöl'de yeniden şahlanması, daha güçlü bir tablo oluşturularak hak edilen noktaya ulaşması için AK Parti teşkilatları ve tüm AK Parti gönüllüleriyle el ele verip yoğun bir çaba içerisine gireceklerini kaydeden Güler; “İstişareye önem verecek ve memleket için yüreği yanan tüm bireylerin fikirlerini önemseyeceğiz. Birliğimizi en güçlü şekilde pekiştirip partimiz ve memleketimiz için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Hiçbir şekilde ayrıma mahal vermeyecek, halkımızı topyekûn kucaklayacağız. Bilinmesini isterim ki, Bingöl'ün birliği ve beraberliği her şeyden önce gelir.” dedi.

“BİNGÖL'Ü DAHA İLERİ TAŞIMAK ÖNELİĞİMİZ OLACAKTIR”

Bingöl'ün kalkınması, gelişmesi ve özellikle istihdam alanlarının yaygınlaşması alanlarında yoğun bir çabasının olacağını vurgulayan Güler; “Masa başında oturan bir il başkanı olmayacağız. İlimize daha fazla kayma değer sağlayacak çalışmalarda yer alacak ve bu alanda yoğun mesai harcayacağız. Bingöl'ümüz için sağlanacak ne tür bir güzellik varsa, onun kazanımı için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu konuda halkımızın de desteğiyle inşallah daha iyi günleri hep birlikte karşılamış olacağız” diye konuştu.

OLGUNLUKLA GEÇEN BİR SÜREÇ OLDU

Süreç boyunca olgunluk gösteren ve saygın bir çerçevede son güne kadar gerekli hassasiyeti gösteren tüm adaylara teşekkür eden Güler, şöyle devam etti.

“Sükûnet içerisinde sürecin tamamlanmış olması memnuniyet vericidir. Bu itibarla, beraber ilimiz için emek harcayacağımız AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Sayın Enver Fehmioğlu'na, Kalkınma Bakan Yardımcımız Sayın Yusuf Coşkun'a, Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, ilçe ve belde teşkilat başkanlarımız ve üyelerine, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımızın başkan ve üyelerine, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimize, partimizin tüm kademelerine ve halkımıza destek ve duaları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aday olan arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, bugüne kadar partimiz için emek harcayan tüm il ve teşkilat başkanlarımıza da teşekkürlerimi iletiyor, bundan sonraki süreç yine hep birlikte istişare edecek, fikirlerimizi paylaşacak ve ortak bir kararla hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”

“OMUZLARIMIZA YÜKLENEN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİM”

Layık görüldüğü görevden ötürü omuzlarına büyük bir sorumluluk yüklendiğinin bilincinde olduğunu da ifade eden Güler; “Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a sonsuz şükranlarımı sunuyor, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş'a, Bölge Koordinatörümüz Sayın Mücahit Daloğlu'na, İl Koordinatörümüz Sayın Azmi Ekinci'ye ve süreçte emek sarf eden tüm partili kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İktidar partisinin il başkanı olmanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olan bir kardeşiniz olarak, bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Rabbim, bizleri mahcup etmesin. Halkımızın dua ve desteklerini bekliyor, hep birlikte yeniden şahlanış meşalesini yakarak emin adımlarla yarınlara yürümeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21681)
07 Ocak 2018 Pazar 01:02
Bence 10 kişinin içinde en ideali bu adaydı.
İnş. Bingölümüz için hayırlı olacak, halktan ve haktan biri.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21674)
06 Ocak 2018 Cumartesi 16:55
Başka ilçelerden aday çıktığı zaman sorun oluyor. Genç ilçesinden olduğu zaman herkeste bir kabul görülüyor. Buda adaletsizliktir. Halkın artık tepkisini göstermesi lazım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21670)
06 Ocak 2018 Cumartesi 13:49
Bu gençlilerin sonu gelmiyor bir Enver gitse bu kalır gençlileri yerleştirmeye devam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21665)
06 Ocak 2018 Cumartesi 12:48
Arkadaşlar Bilal Erdoğan yapmışsa, ilk listeye niye almadı. Sonradan eklendi. Kesinlikle siyasilerin B planıydı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21664)
06 Ocak 2018 Cumartesi 12:14
Bu bilinci unutmazsın inşallah o koltuğun gafletine dalmazsın inş.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21651)
06 Ocak 2018 Cumartesi 00:42
Arkadaşlar yazmışlar siyasetçilerin istediği aday olmadı iyi tamamda Hanefi bey ne zaman bu partinin içinde oldu hangi kademesinde hizmet etti ne çabuk genel merkezin gozune girdi .siyasetçiler dediğimiz bu ilin ve bu partinin temsilcileri degilmi peki velev ki Bilal Erdoğan tarafından desteklendi peki bu daha acı bi olay degilmı .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21661)
06 Ocak 2018 Cumartesi 09:36
@Misafir Kullanıcı Peki senin savundugunun siyasılerın adayı cok mu ıyıydi ?bu genel merkezin nihai sonucu bingöl kimsenin tapulu malı degil oyle sadece onların istedikleriyle hareket etmek yok artık düzenn degisti siyasilerin etkiisi bitti bu kadar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21660)
06 Ocak 2018 Cumartesi 09:32
@Misafir Kullanıcı Niye bingöl Ak parti sadece mevcut il teskılatıylamı hareket edecek il teskilatındakı aday adayları mı baskan olacak bu parti herkese kapısını acmak zorunda biz mevcut ak parti teskılatının artık emeklıye ayrılmasını ve yeni teskılatta daha aktıf proje üretecek secim zamanlarında yan gelip yatmayacak yüzler istiyoruz mümkünse siyasılerde il baskanına karısmasın siyasete renk gelsin Hanifi baskanın bu işi hakkıyla yapacagına yürekten inanıyor ve güveniyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21658)
06 Ocak 2018 Cumartesi 03:50
@Misafir Kullanıcı Bir ilin temsilcisi İlanihayet 3-5 kişi olmaz-olamaz!..Bu ilin artık yeni simalara yeni fikirlere ihtiyacı var.Yetkili siyasetçi dediklerinizin karnesini bilmeyen var mı? O memleketin beyin çocuklarının önünü açtılar mı? O meşhur siyasetçiler on yıllardır Bingöl'ün sorunlarını Meclis kürsüsünden kaç defa gündeme getirdiler? Vs.vs.vs.....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21647)
05 Ocak 2018 Cuma 21:31
Bırakalım Bingölü daha ileri taşımasın sadece ve sadece gariplerin fakirlerin işkur umudu olan işkur kuralarına mudahale etmesinler yeter ve selam.
Mehmet Mehmet (@iskanoglu)
05 Ocak 2018 Cuma 19:18
Sayın başkanım hayırlı olsun
Allah muvaffak etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21633)
05 Ocak 2018 Cuma 18:44
Acil eylem planında Belediye ilk sırada olsun.Halk otobüsleri berbat,imar usulsüzlükleri,her taraf çöp pislik,kentsel dönüşüm rezaleti,daha belediye binası yok, Sütaş fabrikası ve Üniversiteye Tıp Fakültesi kurulması için gerekli çalışmaları yürütmek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21695)
07 Ocak 2018 Pazar 20:12
@Misafir Kullanıcı Sen il başkanını ne sandın başbakan mı bir belediye başkanına sor bakalım etkisi varmı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21666)
06 Ocak 2018 Cumartesi 13:16
@Misafir Kullanıcı Bu yorumda memleket için faydalı yatırımlardan bhsediliyor ve beğenmeyen çıkyor belliki belediyeden çıkarı olan kişilerdir.Herşey Bingöl için
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21662)
06 Ocak 2018 Cumartesi 11:24
@Misafir Kullanıcı Özelde ilininin kalkınması için stratejik plan yapmak siyasi iradenin işidir.Öncülük edecek sonuçta hükümetin yerel temsilcisidir vekillerle birlikte.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21652)
06 Ocak 2018 Cumartesi 00:48
@Misafir Kullanıcı bu dediğiniz çalışmalar kurumların işi bir parti başkanın işi degildir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21632)
05 Ocak 2018 Cuma 18:37
Adaylık döneminde gazeteye verdiğin demece bağlı kalırsan bir sonraki durağın Belediye başkanlığı yada vekillik olur.Başarılar
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
22.04.2024
14:46
Bingöl`de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl'de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl-Muş Karayolu'nda otomobilin çarptığı inek telef oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın