KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Verilmiş bir sözümüz yok!

Önümüzdeki aylarda netleşmesi beklenen encümenler aday listesi için kimseye söz verilmediğini belirten AK Parti Adayı Arıkan; Belediye meclisinin oluşumundaki hassasiyet, Bingöl için hayati önem taşımaktadır. Kimseye söz verilmedi. Üretken ve yenilikçi bir Meclis önceliğimizdir dedi.

Verilmiş bir sözümüz yok!
17 OCAK 2019 PERŞEMBE 19:50
27
5212
33
AA aa

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, gazetemiz Bingöl Online'yı ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarına ilk günden bu yana ağırlık verdiklerini ve titiz bir şekilde çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Arıkan, vatandaşın talep ve sorunlarını yerinde dinlediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim manifestosunu önümüzdeki günlerde açıklayacağını ve ona göre bir politikayla çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Arıkan; “Seçim çalışmalarına ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Esnafı, kamu kurum ve kuruşları, STK'ları ziyaret edip önemli istişarelerde bulunuyoruz. Şubat ayında encümen ve meclis üyelerini de belirledikten sonra inşallah çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Mahalle toplantılarımız var. Gerek teşkilatlarımızla, gerekse bireysel olarak bunları sıklıkla yapıp vatandaşın talebini ve sorununu yerinde dinleyip, çözüm arayacağız. Allah kısmet ederse seçime kadar çalışmalarımızı yapıp, Bingöl için en iyisini ortaya koymaya gayret edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim manifestosunu açıkladıktan sonra bizlerde, vatandaşımızın bizlerden beklediği projeleri, çalışmaları titizlikle açıklayıp ona göre bir yol çizeceğiz. Gerçekçi projelerle halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

“Herkesin önerisini dikkate alıyoruz”

Çalışma sürecinde her bireyin önerilerini dikkate aldıklarını söyleyen Arıkan; “Bingöl'de seçim için bir umutsuzluk görmüyoruz, olumlu tepkiler alıyoruz. İstişare edip, vatandaşa dokunarak sorunları dinlemeyi tercih ettik. Herkesin önerisini dikkate alıyoruz, bunların bizlere ciddi anlamda katkı sunacağını biliyoruz” dedi.

Encümen adaylarına söz verilmedi!

Şubat ayı içinde encümen aday listesinin belirleneceğini vurgulayan Arıkan, kimseye adaylık için söz verilmediğinin altını çizdi.

“Nasıl bir yol izlenecek? Sosyal yapı mı? Akademik veya teknik bir tabloya mı ağırlık verilecek?” sorusuna “Gerek bölgesel dengelerin gözetileceği, gerekse bahsedilen teknik ve sosyal anlamda güçlü bir yapıya sahip bir meclis oluşturmak, temel hedefimiz olacaktır” yanıtını veren Arıkan, şunları söyledi:

“Akademik, teknik ve sosyal anlamda katkı sunabilecek karma bir kadro oluşturup ona göre encümenlerimizi belirleyeceğiz. Bingöl'ün ciddi anlamda sorunlarına eğilebilecek, bölge dengelerini de düşünerek ama kapasitesi yüksek, verimli ve enerjisini ilimiz için en üst düzeyde harcayabilecek bireylerle bir yol çizeceğiz. Bu konuda katkısını alabileceğimiz her kesimden bilgi alacağız. Uyum içinde çalışabilecek bir ekip ruhunu yakalamak istiyoruz. Şuana kadar hiç kimseye encümenlik konusunda söz verilmedi. Belediye meclisinin oluşumu Bingöl için hayati bir konu. Müracaat eden arkadaşlarımız içinde seçilecek olanlar var, seçilmeyecek olanlar var. O yüzden kimse bu konuda kırılmasın ve Bingöl için en iyisini düşünsün.”

“Yer alamayanların küskünlüğü söz konusu olur mu?” sorusuna ise “Dava şuuru ile hareket eden hiçbir arkadaşımız kırgınlık veya küskünlük göstermeyecektir. Ben böyle inanıyorum” yanıtını veren Arıkan: “Mesele bireylere indirgenmeden, memleketimizin yarınları düşünülerek, ben değil, biz diyerek, el ele, gönül gönüle verileceğine inancım tamdır. Elbette bir tercih olacaktır ve herkesin bu listede yer alması mümkün değildir. Fakat bu, bir küskünlük sebebi olmamalı. Bu davaya gönül veren ve bu manada müracaat eden tüm kardeşlerimiz, yine bizimle beraber yola devam edecek ve Allah'ın izniyle üstün bir başarı için herkes elinden gelen gayreti gösterecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37165)
19 Ocak 2019 Cumartesi 13:37
ENCÜMENLERE VERİLMİŞ SÖZ YOKSA ENCÜMENLER ÖNCEDEN BELLİ DEĞİLSE ENCÜMENLER BİRİLERİNİN ADAMI DEĞİLSE 2018-2019 SÜPER LİG ŞAMPİYONU FENERBAHÇE OLACAKTIR :) Erdal BEY E onun beyefendiliğine sözüm yok daha öncede böyleydi çünkü akp demek adamcılık demek. akp demek liyakat yoktur demek. akp demek kul hakkı yenecek yine demek. vesselam (not: 16 yıldır akp ye oy verdim artık asla)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37099)
18 Ocak 2019 Cuma 19:13
Komando Ziya abe geliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37183)
19 Ocak 2019 Cumartesi 20:43
@Misafir Kullanıcı BASTIR KOMANDO ZİYA,
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37092)
18 Ocak 2019 Cuma 16:26
BU SAATTEN SONRA AĞZINIZLA KUŞ TUTSANIZ ak parti BİNGÖL DE KAZANAMAZ..BENİM OYUM BU DÖNEM KENDİSİNE HAKİKATEN GÜVENDİĞİM TECRÜBELİ VE DİK DURAN ZİYA BUYANKARA HOCAYA.AK PARTİYE 4 DÖNEM VERDİKTE NE OLDU HEP ....ADAYLAR...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37090)
18 Ocak 2019 Cuma 14:21
1- Yaşar Demir
2- Alican Bayram
3- Selma Dursun
senin yardımcıların olacak şimdi bunları sen mi seçtin?
Birde bu isimlere bakıyorum senden kalifiyeliler dünyanın adaletsizliği işte.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37145)
19 Ocak 2019 Cumartesi 08:15
@Misafir Kullanıcı Dünyanın adaletsizliği demişsin çok haklısın kardeşim kendisine ayrılan yorum bölümünde iftira atan ve insanları kalifiyeli kalifiyesiz diye ayırarak aşağılayan insanlarla aynı havayı solumak zorunda bıraktığı için dünya gerçekten çok adaletsiz...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37127)
19 Ocak 2019 Cumartesi 00:32
@Misafir Kullanıcı Eğer bunlar senin Belediye Başkanı yardımcın olsun..ben oy verirsem ki verecektim ellerim kırılsın!!oy moy yok..yeterr artık..Ali Cengiz oyunları 17 yıldır oynuyorsunuz? Hiç mu bu memlekette liyakatlı donanımlı bu işin ehli.. Allah sizden hakkımızı sorsun..Bu son seçiminiz.. Buyankara başkan olacak insallah ol..yazınyere yazın not alın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37101)
18 Ocak 2019 Cuma 20:03
@Misafir Kullanıcı Farzetki bunlar olsa..ne olur..bu tepkinin sebebi ne
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37087)
18 Ocak 2019 Cuma 13:59
ilkez rakibiniz hdp oy vercem sebebi , hizmette çok sınıfta kaldınız cok bizi husrana uğratılar eskiler adamcılık hep oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37084)
18 Ocak 2019 Cuma 12:59
buna inanın ki son dönemde alınan yanlış kararlar ve yöneticilerin basiretsiz açıklamaları sanki akp nin seçimi kaybetmesi için bir komplo gibi, milleti gerçekten küstürdüler memleketi köy etmek için adeta uğraşıyorlar bu süreçte eski encümenlerin aday olması kabul edilemez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37083)
18 Ocak 2019 Cuma 12:53
erdal bey sana sözümüz yok şunu diyebilirim ki akp tarihinde senin gibi bir aday görmedi ama eski encümenlerin yeniden aday gösterilmesi bu seçimi kaybetirir.meclisiyle barışık bir başkan ve şehrin kalkınması için doğru kararlar alacak olan bir belediye meclisi istiyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37081)
18 Ocak 2019 Cuma 12:51
doğru dürüst kişilikleri encümen yapmak gerekiyor memlekette ne kadar boş adam varsa şu anda encümen ,sonuç olarakta bingölün durumu içler acısı konuşmayı bilmeyen kendini dahi ifade edemiyen tipler, kesinlikle eski encümenlerin tekrar aday gösterilmesi seçimi kaybetirecektir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37080)
18 Ocak 2019 Cuma 12:50
Daha şimdiden gerçeğe aykırı beyanlarda bulunuyorsunuz. Söz verdiklerinizi biliyoruz. Yazdırmayın bize şimdi...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37155)
19 Ocak 2019 Cumartesi 10:41
@Misafir Kullanıcı Yaz da bilelim çok bilmiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37079)
18 Ocak 2019 Cuma 12:45
fevzi berdibek öyle konuştu ya inan bir halkı bölücülük ile suçladı ya ve bu halk hep onun tanadığı köylüsü dostu kimi bu yüzden akp kaybetsin istiyorumm... sizin şansınıza durum kötü salona ogün hiç bakmadınızmı nerde o kadınlar vs çoşku hiç yoktu
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın