KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Üretken Nesil Yetiştirmek Ortak Hedef Olmalıdır

Bingöl Valisi Ali Mantı; Bu mukaddes emaneti ehl-i salibe bırakmamak için, dünü ve bugünü yorumlayabilen, özgüveni yüksek, çalışkan ve üretken bir nesil yetiştirmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır ifadelerine yer verdi.

Üretken Nesil Yetiştirmek Ortak Hedef Olmalıdır
19 MAYIS 2018 CUMARTESÄ° 03:21
1
1710
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Cumhuriyetin kuruluÅŸuna giden süreçte bağımsızlık mücadelesini resmen ve fiilen baÅŸlayışının 99. yıl dönümünü kutlamanın sevinç, heyecan ve coÅŸkusunu yaÅŸadıklarının altını çizen Vali Mantı; “Aziz ÅŸehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin vatan topraklarını iÅŸgalci güçlerden temizlemek ve bizlere huzurlu ve güvenli yarınlar bırakmak için canlarını feda ettikleri kutlu zaferin ilk adımın atıldığı gündür. Dört bir yandan müstevli taarruzları ile kuÅŸatılan ve tarihten silinmek istenen milletimiz, inançlarına yaslanarak birlik ve beraberlik içinde baÅŸlattığı KurtuluÅŸ mücadelesi ile bir yandan sömürgeci düÅŸmanlara karşı izzetini ve onurunu çiÄŸnetmemiÅŸ diÄŸer yandan da mazlum ve maÄŸdur halklara numune-i timsal olmuÅŸtur. Tarihi boyunca farklı badireleri tarih ve toplum ÅŸuuru ile atlatmayı baÅŸaran aziz milletimiz, 15 Temmuz hain darbe giriÅŸiminde de aynı ruh ve hassasiyet ile karanlık emellere geçit vermeyerek deÄŸerlerini ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceÄŸini ispatlamıştır” diye belirtti.

19 Mayıs'ın gençlere armaÄŸan edilmesinin önemli olduÄŸunu belirten Vali Mantı; “Ä°stiklal ve istikbalimiz için ufkumuzda güneÅŸ gibi parlayan bu günün, geleceÄŸimizin teminatı gençlerimize bayram olarak armaÄŸan edilmesi son derece anlamlıdır. Aziz ÅŸehitlerimiz ve kahraman gazilerimizden aldığımız vatan emanetini, gençliÄŸimizin azmi, gayreti ve mücadelesi ile ilelebet payidar eylemek için son nefesimize kadar çaba içinde olmalıyız. Bu mukaddes emaneti ehl-i salibe bırakmamak için, tarihini ve kültürünü iyi bilen, milli ve manevi deÄŸerlerine sahip çıkan, dünü ve bugünü yorumlayabilen, özgüveni yüksek, çalışkan ve üretken bir nesil yetiÅŸtirmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Çünkü ülkemizin umudu ve göz bebeÄŸi olan gençlerimiz hem geleceÄŸimizin teminatı; hem de daha müreffeh, daha geliÅŸmiÅŸ, daha güçlü bir Türkiye'nin mimarları olacaklardır. Bu duygu ve düÅŸüncelerle, Ä°stiklal Savaşımızın kahramanları ÅŸehit ve gazilerimizi rahmet, ÅŸükran ve minnetle anıyor, Ä°stikbalimizin emanetçileri gençlerimizin ve tüm milletimizin ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını' kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın