KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
10 °C Açık

Solhanspor sezonu açtı!

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig B Grubunda mücadele edeceği 2018-2019 sezonu için çalışmalara başladı.

Solhanspor sezonu açtı!
07 EYLÜL 2018 CUMA 20:44
1
3654
0
AA aa

Sezon hazırlıklarına başlayan Solhanspor'un Başantrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu, takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Solhan'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Çobanoğlu, Bingöl'ün spor şehri olduğunu söyledi.

A'dan Z'ye herkesin spora çok büyük katkısı olduğunu vurgulayan Çobanoğlu; “Bingöl-Solhan ilçemiz voleybol ile ilgili son dört yıldır rekabette büyük bir heyecan yaşıyor. Bu bağlamda değerlendirdiğimiz zaman gerek ligdeki diğer takımların gücünü, kadro şekillenmesini ve hedefini bizim takımımızın gücüyle muhakkak ki mukayese ediliyordur. Ben birinci lig kadrolarıyla ilgili son kısa bir dönemde yani üç dört haftalık bir etapta değerlendirme yaptığım bağlamda bir kaç şey söylemek istersem;  ‘ligimizin bu sene çok daha modern voleybola yatkın görüntüde olacağını bizim de buna ayak uydurmayla ilgili çalışmalarımızın iyi gittiğini, oyuncular bazında da portföyümüz her geçen günde zenginleştiğini görmekteyiz. Biz her takımı ciddiye aldığımız sürece, her takımı değerli gördüğümüz müddetçe ve çalışmalarımızı da doğru bir projeksiyon içerisinde yaptığımız sürece Bingöl'ümüze ve dolayısıyla Solhan'ımıza katkı sağlayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 “EN ZAYIF TAKIM DAHİ BANA GÖRE CİDDİDİR”

Lige başlarken takım değerlendirmelerinde bulunmanın doğru bulmadığını ve transferlerin kiralık oyuncu alma ve yabancı oyuncu alma durumunun olduğunu belirten Çobanoğlu, “Bu çok yeterli bir zaman dilimidir. Burada bir iki küçük İhtiyaç duyulduğu durumlarda takımların şeklini, beklentilerini değiştirebilir. Bunu şu anlamda belirtmek istiyorum, normal bir takım düşünebiliriz bu normal takım lig içerisinde ilk dördün içerisine zorla girmiştir şanslarının da yardımıyla. Fakat Ocak ayı içerisinde yapacağı eksikleri giderme ve beklentileri giderirse birdenbire hedef takımı olma durumuna gelebiliyor. O nedenle şu anda ben grubumuzda bulanan 14 takımda geçen yıllara oranla kadrolarını daha zenginleştirildiğini, portföylerini artırdığını, yabancı oyuncu kullanma oranlarını yüzde 85 olduğu takımların ve en vasat takımların da en az iki oyuncu kullandığını, oyuncuların kapasitesini, coğrafi koşullara uyumu, takımla birlikte olma, kimyasının oluşması ve hedefe kilitlenmesi ayrı olaylardır. Bunları görmeden, bunları yaşamadan en azından ikinci devrenin ortasına kadar bence hedefle ilgili net bir yorum yapmak çok çok zor. Ama şu bir gerçek, en zayıf takım dahi bana göre ciddidir. Onu ciddiye almak gerekir. Ciddiye alarak karşı takıma motivasyonumuzu yüksek tutmak gerekir. Ve bu bağlamda ligde her geçen gün biraz daha hedefe yürüyen, beklentilere cevap verebilme düşüncesine, pozitif bir anlayış sergileyen bir takım olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın