KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Gülhabar Barajı turizme kazandırılıyor

Bingöl Belediyesince hazırlanan proje kapsamında Gülhabar Barajı turizme kazandırılacak. Projeyle su sporları, bisiklet ve yürüyüş yolları, liman, iskele, oturma alanları, mesire alanları, otopark, çok amaçlı tesis, tiyatro ve konserler gibi birçok etkinlik yapılabilecek.

Gülhabar Barajı turizme kazandırılıyor
08 EKÄ°M 2018 PAZARTESÄ° 23:25
2
2599
7
AA aa

Bingöl Belediyesi proje biriminden yapılan açıklamada, Fırat Kalkınma Ajansı'na (FKA) sunulan ‘Gülbahar Barajının Turizme Kazandırılması Fizibilite Projesi'nin kabul ediÄŸini belirtildi.

Birçok etkinlik yapılabilecek

288 hektarlık gülbahar barajında uygulanacak projeyle kent turizmine önemli katkıda bulunacağı vurgulanan açıklamada, alanın tamamen dönüÅŸtürülmesiyle birçok etkinlik yapılabileceÄŸi ifade edildi.

Açıklamada, “Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2018 Yılı Fizibilite DesteÄŸi programı kapsamında kabul edilen projemizle gülbahar barajı çevresini turizme kazandırmayı hedefliyoruz. 288 hektarlık alanda; sosyal tesis görsel tasarım ve proje planları, kamp alanı, su sporları, bisiklet yolu, yürüyüÅŸ yolu, çocuk oyun alanları, liman, iskele, oturma alanları, piknik ve mesire alanları, otopark, güvenlik merkezi, yeÅŸil alan düzenlemesi, çok amaçlı tesis, tiyatro ve konserler için açık hava sahnesi, sportif faaliyetler için okçuluk, futbol, voleybol, tırmanma, ip parkuru, boyatopu vb. alanlar, taÅŸ evler, çeÅŸme, wc ve duÅŸluklar yer alacak Havza çalışma planları ve fizibilite raporları hazırlanacaktır. Önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi hedeflenen projenin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Projede emeÄŸi geçen ve destek sunanlara Bingöl halkı adına teÅŸekkür ediyoruz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31787)
10 Ekim 2018 Çarşamba 09:00
Sayın belediye başkanımız Yücel bey ve ekibine teşekkür ediyor projeninde en kısa sürede başlayıp ve bitmesini temenni ederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31778)
10 Ekim 2018 Çarşamba 07:56
Evet güzel bir proje gibi duruyor mamafih şehir içinde herşey yolunda mı? yol, kaldırım, ensaf işgaliyeti, kaldırımda oturma kültürü, şehir merkezine yığılan çöp sorunu, otopark sorunu, şehrin göbeğindeki minibüs durağı, çocuk parkı-yaşam alanı bulunmayan mahalleler, ağaçsız caddeler, bina yığınları haline gelen bölgeler, bitmeyen projeler, hayal di hayal kaldı-çapakçur vadisi, işportacı işgali altındaki genç caddesi, bayan lavabosu bulunmayan mecburiyet caddemiz, trafik ışıksız caddelerimiz, alt-üst geçit bulunmayan ana yollarımız, biçare-virane mevcut parklarımız vesselem...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31777)
10 Ekim 2018 Çarşamba 07:33
ya Allah askina milletle dalgami geciyorsunuz, capakcur dere islahi yapilip mesire alanlari olusturulacakti,DSI dinlenme tesisleri halka acilacakti, abdulkadir sarioglu tesislerine termal sular getirilip sosyal alanlar olusturulacakti, insanlari boyle kandirarak yoneticilik yaptiginizi saniyorsunuz ama bilinki halkta bunu goruyor, oyun oynamasinlar halkla, duygulari ile oynamasinlar, R.T.E nin millet bahcesi projeleri henuz aciklanmadan once uydukentte buyuk bir park yapiliyordu ama aciklamadan sonra bu park oldu millet bahcesi,kafami yapiyorlar, millet bahcesi merkezde yapilir mahallede degil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31768)
09 Ekim 2018 Salı 18:14
Gül HABAR hadi gülelim:)))))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31763)
09 Ekim 2018 Salı 13:28
önce şehiriçi sorunlarımızı çözün ondan sonra isterseniz çotla yaylasını turizme kazandırın. O paraları şimdi dağda kurda kuşa yem ettirmeyin, gelin önce kapımızın önünü güzelleştirelim, şehiriçindeki ahırlar halen yerinde duruyor, çapakçur vadisi halen pislik kokuyor, bilmem anlatabildim mi belediyemizin güzide meclis üyeleri ve çok kıymetli projelog başkanımız..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31789)
10 Ekim 2018 Çarşamba 10:24
@Misafir Kullanıcı Senin kapının önündeki çöp dururken gidip kırsal alandaki çöplüğü temizlemekten bahsetmenin yanlış bir uygulama olduğundan bahsediyorum, önce yaşam alanlarımızın düzeltilmesi gerekmez mi? Şehiriçinde önce insana değer verilsin, aksi takdirde Gülbahar barajı olur Güzbahar barajı..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31786)
10 Ekim 2018 Çarşamba 08:55
@Misafir Kullanıcı Bence öncelikle sizin sorununuzu çözmek gerekiyor derdiniz memleket olsa bu projeye karşı çıkmazdın senin derdin ne açık yaz
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
22.04.2024
14:46
Bingöl`de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl'de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl-Muş Karayolu'nda otomobilin çarptığı inek telef oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın