KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz

Genç ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan yeni Emniyet Müdürü Şenol Toklu; Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına dayalı, gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz dedi.

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz
22 EKÄ°M 2018 PAZARTESÄ° 20:10
4
3475
0
AA aa

2016 yılı Aralık ayında Mersin'in Silifke Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü'nden Genç ilçe Emniyet MüdürlüÄŸüne atanan eski Emniyet Müdürü Levent Ä°zmir, ilçedeki bir buçuk yıllık görev süresinin ardından geçtiÄŸimiz AÄŸustos ayında emeklilik kararı alması üzere müdürlük koltuÄŸu boÅŸta kalmıştı.

GerçekleÅŸen son atama kararına göre Genç Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü'ne, Diyarbakır Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü'nde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Åženol Toklu atandı. Toklu, geçtiÄŸimiz hafta itibari ile ilçedeki görevine baÅŸladı.

Aslen Sakaryalı olan Toklu, Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra Ankara, Ä°stanbul, Bitlis ve Diyarbakır illerinde görev yaptı.

Genç'te görev yapmaktan mutluluk duyduÄŸunu ve vatandaÅŸlarla her zaman iletiÅŸim içinde olacaklarını söyleyen çiçeÄŸi burnunda yeni Müdür Toklu, kapılarının halka her daim açık olduÄŸunu ifade etti.

Ä°lçedeki huzur ve asayiÅŸin korunması için vatandaşın emniyet güçlerine yardım etmesini isteyen Toklu,  “Ä°nÅŸallah ekibimiz ile birlikte güzel hizmetler yapacağız. Gençli vatandaşımızın huzur ve güvenliÄŸi için 24 saat esasına dayalı, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Vatandaşımız, karşılaÅŸtığı olumsuz olaylarda hiç çekinmeden ve rahatlıkla 155 polis imdat hattını kullanabilirler. Ä°hbar yapan vatandaşın bilgileri gizli kalıp hiçbir ÅŸekilde 3'üncü ÅŸahıs kiÅŸilerle paylaşılmayacak” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın