KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Buyankara: Bingöl'ün çehresini değiştireceğiz

AK Parti'nin hizmet edemez ve insanlar arasında ayrımcılık yapar hale geldiğini vurgulayan MHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Buyankara; Bizler eli boş gelmedik. 11 tane çok önemli projemiz var. Hepsi somut ve gerçekleştirilebilir projeler. Bu projelerle Bingöl'ün çehresini değiştireceğiz.

Buyankara: Bingöl`ün çehresini değiştireceğiz
21 OCAK 2019 PAZARTESİ 17:33
66
5676
55
AA aa

Bingöl'de geçtiğimiz günlerde aday tanıtımı gerçekleştiren AK Parti'de istifa haberleri de çıkmaya başladı. Merkez Ilıcalar Beldesi'nde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Eşref Varol, istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçti ve Ilıcalar Beldesi'nin MHP Belediye Başkan adayı olarak seçildi.

Varol'un ardından AK Parti'den istifa eden Ilıcalar Belde Teşkilat Başkanı Sait Varol, belediye meclis üyeleri Mahmut Varolgüneş, Mahmut Kaymazalp ve Ziya Varol'la birlikte 100 AK Partili üyenin de istifa edip MHP'ye geçtiği belirtildi.

Varol: “MHP olarak Bingöl'ü de, Ilıcalar'ı da kazanacağız Allah'ın izniyle”

AK Parti'den istifa edip MHP'ye geçenlerin rozetlerinin takılması için Bingöl merkezdeki bir çay bahçesinde düzenlen programda konuşan MHP Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, istifaların bireysel olduğunu belirterek; “Partimiz için çok mutlu bir geçiş oldu Ilıcalar Beldesi'nden. Ilıcalar Belde Başkanı Sait Varol, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Varolgüneş, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Kaymazalp ve yine Belediye Meclis Üyesi Ziya Varol partimize katılım sağlamışlardır. Bugünden itibaren MHP'nin başarısı için çalışacaklardır. Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifalar olacaktır. Bireyler olarak istifa dilekçelerini sunacaklardır. 300 civarında bir istifanın olacağını düşünüyoruz. Arkadaşlarımız geçiş yaptıktan sonra bu güçle Ilıcalar Beldesi'ni kazanacağız Allah'ın izniyle. Bu güç Bingöl Belediye Başkanlığı için de bir kuvvet olacak bizlere. İstifaların sebebi bireyseldir, kişilerin kendi taktiridir. MHP'de siyaset yapmak istiyorlar. Şeref vermişlerdir” şeklinde konuştu.

Buyankara: “Biz eli boş gelmedik”

AK Parti'de yakınlık ilişkileri üzerinden siyaset yürütüldüğünü savunan MHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Ziya Buyankara, MHP'ye katılımdan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

‘Bizler eli boş gelmedik' diyen Buyankara: “Daha önceden Ak Parti'nin içerisinde çalıştık. Ben iki kez aday adayı oldum ama birilerinin yakını olamadığımız için yer verilmedi. Ama sizlerin katkısı ile bu göreve geldiğimizde en basitinden bu kar çilesi yaşanmayacak. Yanı başımızda Muş bile bu sıkıntıyı aşmıştır. Bir savurma makinesi ile hallolacak bir şey. Kar yağıyor diye kızmanın manası yok. 2004'te de aday olduğumda birçok projeyle karşınıza çıkmıştım.” dedi.

“AK Parti Bingöl'de hizmet edemez hale geldi”

AK Parti'nin hizmet edemez hale geldiğini vurgulayan Buyankara'nın açıklamasından satır başları:

“AK Parti'nin genelde olumsuz bir yanı yok ancak ilimizde üst kadroları Ak Parti'yi bir yakınlar partisi haline getirdiler. Ak Parti Bingöl'de hizmet edemez, insanları kucaklayamaz, insanlar arasında ayrımcılık yapar hale geldi. Biz de bütün insanlarımızı kucaklamaya geliyoruz. Herkesi kardeş ve bu ilin şerefli bir bireyi kabul ederek, canı gönülden bu işe talip olarak geliyoruz. Geldiğimizde ben de, Eşref Bey de yöremizin, ilimizin, bölgemizin, her kesimin adayı olarak geleceğiz. Ve herkesi bağrımıza basacağız. Biz projelerle geleceğiz. Milletimizin efendisi değil hizmetkârı olacağız”

“Biz insanlarımıza ve bu şehre daha iyi hizmet ederiz”

“İttifak meselesine gelince de 30 ilin dışında ittifak yok. Sadece 30 ilde ittifak yapılacak. Biz ittifakın ahlakına bağlıyız. Hiç kimseyi kırmayacağız. Hiçbir partiye de kötü demeyeceğiz. Bütün partiler kanunla kurulur. Her partiye, her adaya, her insana saygımız var. Biz önümüze bakacağız, çalışacağız, el birliğiyle hareket edeceğiz, Bingöl'ümüzü güzel bir yere taşımaya gayret edeceğiz. Bizim hedefimiz bu. Evet, belki bizim partimizin müteahhitleri, zenginleri, encümenleri yok. Ama bizim partimize gönül vermiş imanlı, heyecanlı insanlar var. Ben buna inanıyorum. Biz insanlarımıza ve bu şehre daha iyi hizmet ederiz. Nasıl daha iyi hizmet ederiz biliyor musunuz? Sadece bir tanesini söyleyeyim. Ben Bingöl'de Belediye Başkanı seçildiğim zaman, 15 tane mahallemiz var. Bu mahallelerde bulunan esnaf, kanaat önderi, muhtar, vatandaşlardan oluşan birer komisyon kuracağız. Bu komisyonlar mahallenin problemlerini tespit edip bize getirecek ve biz de planlı bir şekilde bu problemleri çözeceğiz”

“11 tane çok önemli projemiz var”

“Örneğin İŞKUR'dan alım mı olacak? Bu kontenjanları mahallelere böleceğiz ve mahallelerde bulunan komisyonlara diyeceğiz ki, mahallenizde bulunan en fakir kişileri tespit edip bize bildirin. Aynı soy isimden dört kişinin çıktığı kuralar yerine her mahallenin en muhtaç kişilerini istihdam edeceğiz. Ayrıca diğer projelerimizden şunu söyleyeyim ki, Hacı Hıdır Camii'nin oradan karşıya bir viyadük yapacağız ve üniversiteyle çarşı arası yayalar için 1 kilometreye düşecek. 11 tane çok önemli projemiz var. Hepsi somut ve gerçekleştirilebilir projeler. Bu projelerle Bingöl'ün çehresini değiştireceğiz. Projelerimizi sosyal medyadan paylaştık. Daha ayrıntılı olarak kamuoyuyla da paylaşacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri bu yolda mahcup etmesin. Bize hizmet için güç kuvvet versin. İyi bir gelecek inşa etmek için bizi dualara mazhar kılsın. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37531)
23 Ocak 2019 Çarşamba 19:42
Aslını, kültürünü, benliğini ve varoluşunu inkar edenlerle dolu bir bingöl. Selam asimilasyona direnen Kürt ve Zaza halkına. Varlığımız başkalarının varlığına armağan olmayacak. Allah mazlumun yanındadır. Şeyh Said'i Kurdi'nin torunları var olma mücadelenizde Rabbim yardımcınız olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37516)
23 Ocak 2019 Çarşamba 16:30
Bu siteyi okuyan goren sanirsin colig yozgattir .hep ayni kisiler yorum yapiyor..anlamadigim turk deiller turk irkciligini savunuyorlar bu secimde akp alacak..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37536)
23 Ocak 2019 Çarşamba 21:02
@Misafir Kullanıcı Vallahi ben birtane yazdım şimdi de sana cevap yazıyorum. Ziya hoca geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37481)
23 Ocak 2019 Çarşamba 10:50
Bingöl de mevcut adayların içinde oy verilecek biri varsa oda Ziya Buyankara dır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37455)
23 Ocak 2019 Çarşamba 07:34
Mevcut adaylar arasından oy verilebilecek tek kişi sayın Ziya Buyankara dır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37452)
23 Ocak 2019 Çarşamba 02:35
Ah Çewlig Ne Oluyor Sana !
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37523)
23 Ocak 2019 Çarşamba 17:48
@Misafir Kullanıcı Niye zoruna mı gitti?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37446)
23 Ocak 2019 Çarşamba 00:22
Klasiktir..Bingölün kirli siyasetini herkes konusur,ama sonuc yine aynıdır degismez.Hele hele en cok bu gazete haberinin altına en cok feryat ederler.Ama sonuc aynıdır degismez..Feyzi,Yusuf,Cevdet,M.Hanefi ya da Yücel ve Erdal en cok elestirilir sonuc yine degismez..Secim aksamı bu yazdiklarim akliniza gelsin..Sonuc yine degismez.Oy verenlerin buyuk bir kısmı bırakın bunları okumayı,aslında hic okumuyor..Sonuc belli..Şimdiden hayırlı olsun...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37506)
23 Ocak 2019 Çarşamba 13:07
@Misafir Kullanıcı 'Yaşlılar, Kadınlar,Düşük profilli insanlar' İnsanları tepeden bakan bakış açınızı tebrik ederim ey YÜKSEK PROFİLLİ İNSAN!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37465)
23 Ocak 2019 Çarşamba 08:41
@Misafir Kullanıcı Yaşlılar, Kadınlar,Düşük profilli insanlar olduğu sürece Bingöl'de kaybetmezler..Ziya Buyankara buna dur diyecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37440)
22 Ocak 2019 Salı 22:43
Allahın adını kullanmak her halde sadece faşistlere tanınan bir imkan galiba.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37524)
23 Ocak 2019 Çarşamba 17:50
@Misafir Kullanıcı Seni küçük düşünceli küçük insan. Biraz vizyonunuzu geliştirin. Böyle sığ düşüncelerle hayat nasıl ilerler şaşırıyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37438)
22 Ocak 2019 Salı 22:39
Ha akp ha mhp ne fark var aralarında ben anlayamadım. Ikisi de türk milliyetçisi. Müslüman mahallesinde salyangoz satanlardan salyangoz alan müslümanlar selamlar size. Anlayan anladı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37525)
23 Ocak 2019 Çarşamba 17:52
@Misafir Kullanıcı Faşistliğini başka kapıda yap. Bu ülkeyi bitirdiniz bitirdiniz. Aslında yerelde akp ile sizin farkınız yok. Bunu çok iyi biliyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37429)
22 Ocak 2019 Salı 20:28
bunlar akp lidir.akp yer vermedikleri için MHP ye geçtiler bunlara inanmayın.ziyan hoca tamam diyoruz ama memleket halkı makârna yı görunce işler deyışir.ben bi ÜLKÜCÜ olarark bizim biZden başka oy veren olmaz bu her dönene güvenmiyelim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37426)
22 Ocak 2019 Salı 19:42
Her seçim aynı boş laflar, yok Cevdet Yılmaz'a ders vereceğiz Yok şöyle yapacaz hepiniz iyi biliyorsunuzki ak parti kazanacak.burda yorum arkadaşlar hep aynı kişiler
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın