KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
18 °C Güneşli

Belediye teslim almadı!

Kısa sürede oluşan tahribatlardan dolayı Bingöl Belediyesince geçici kabulü yapılmayan Abdullah Bazencir Köprüsü ve köprüye giden yol yeniden asfaltlanmak üzere trafiğe kapatıldı.

Belediye teslim almadı!
12 ARALIK 2017 SALI 00:50
9
7737
8
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, geçen Nisan ayında yaşanan sel felaketi sonrası sonucu yıkılan ve Bingöl Belediyesinin girişimleri sonucunda AFAD'tan alınan ödenekle ihale edilip, yapımı tamamlanarak ulaşıma açılan Abdullah Bazencir Köprüsü'ne giden yolda yaşanan tahribata ilişkin açıklama yaptı.

“GEÇİCİ KABULÜNÜ YAPMADIK”

Şehir merkezi ile Karşıyaka Mahallesini birbirine bağlayan Abdullah Bazencir Köprüsü'ndeki asfaltın kısa sürede bozulduğunu ifade eden Barakazi, “Köprü yapımı tamamlandıktan sonra Bahçelievler Mahallesi'nden Karşıyaka'ya giden yoldaki parke taşları sökülerek asfalt yapıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra incelemelerde bulunduk ve asfaltta aşınmaların olduğunu fark ettik. İlgili çalışanlarımız tutanaklarını tutarken, bizde yetkili firmayla görüştük. Bu süreçte kent trafiğini rahatlatmak adına köprümüzü trafiğe açtık. Firmayla yaptığımız görüşmelerde yolun yeniden asfaltlanması gerektiğini belirttik. Bu süreçte geçici kabulü yapmayıp, firmaya ödeme yapmadık. Asfalt çalışması tamamlandıktan sonra tekrar kontrolleri yapılacak aksi bir durum yaşanmazsa kabulünü yapacağız” dedi.

Köprüde asfalt çalışması öncesi hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Barakazi, şunları söyledi: “Abdullah Bazencir köprüsü çift taraflı olmak üzere trafiğe kapatıldı. Köprüye giden yol ile Aşağı Çarşı'dan gelen bağlantı yolu yeniden asfaltlanacak. Yüklenici firma çalışmaları biran önce tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışacak. Hemşerilerimizin, trafikte yaşanılacak geçici sıkışıklıktan dolayı hassasiyet ve duyarlılık göstereceğine olan inancımız tamdır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20549)
14 Aralık 2017 Perşembe 11:31
başkanımıza karşı bir karalama kampanyası yürütülüyor, sizlerde amerikanın oyununa gelip başkanımızı karalamayın bunlar hepsi birer komplonun parçası, arkandayız yücel başkan.. bingöl'e sen yakışırsın... (oy verenler düşünsün)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20510)
13 Aralık 2017 Çarşamba 19:41
ya bu yücel başkan galiba chp ders mi almis teslim alıyor ve açılış yapiyor sonra halk kin tepkisi ve dönüyor biz teslim almadık insan bir kontrol eder yazık bu milletin haki size zehir olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20553)
14 Aralık 2017 Perşembe 15:13
@Misafir Kullanıcı akp nin genel karekterini kabullenmeyip olayı başka bir muhalif patiye atmak şizofren seçmen piskolojisinin tezahürü olsa gerek... yücel=akp
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20502)
13 Aralık 2017 Çarşamba 16:43
Sayın İlgili; sistem uyarısı almamız nedeniyle, büyük harfle yazılan yorumlar aktif edilmeyecektir. Lütfen yorumunuzu küçük harflerle yeniden yazınız. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Maraşlı 46 (@Misafir_20499)
13 Aralık 2017 Çarşamba 15:32
.... gibi şiiy yapıyorlar ya. Bingöl halkı sesinizi yükseltin. Hakkınız olan hizmetleri söke söke almasını bilin bir zahmet.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20462)
12 Aralık 2017 Salı 22:22
Tamam firma hatalı belediye nerde konturol nerde mühendis nerde başkan nerde yardımcılar nerde konturol mekanizması nerde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20504)
13 Aralık 2017 Çarşamba 16:46
@Misafir Kullanıcı Evde misafirleri var galiba dışarı çıkıp bakma fırsatları olmamış
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20461)
12 Aralık 2017 Salı 22:20
KUL HAKI VE AHI VAR O KÖPRÜ VE O KÖPRÜYÜ İHALE EDENLERİN ÜZERLERİNDE 7 VEYA 7.5 TRİLYONA İHALESİ VERİLDİ YETİMİN HEPİMİZİN HAKI VAR O PARADA 1.5 TRİLYONA O KÖPRÜYÜ EN SÜPERİNDEN YAPARDIM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20436)
12 Aralık 2017 Salı 11:08
ACABA YORUMA VE ELEŞTİRİYE SİTE OLARAK AÇIKMISINIZ DİYE YAZDIM.ESKİDEN YORUM DAHİ YAPILAMIYORDU
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20433)
12 Aralık 2017 Salı 10:13
La havle... Ey müteahit firma , o kadar para aldın Allahtan Kork Allahtan Kork Allahtan Kork.. Ey müteahhit firma Rabbim senin gözünü doyursun. Yahu bu kadar da pişkinlik mi olmuş, dünya kadar ihale parası alıyorsun daha da doyamadınız mı ki ufak bir yoldan bu kadar çalıp çırpıyorsunuz. Aslında bu müteaahit firma cezalandırılmalıdır, yolları kötü yaptığına göre inşaAllah köprüyü de çürük yapmamıştır..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20501)
13 Aralık 2017 Çarşamba 16:37
@Misafir Kullanıcı ya belediye başkanı yucel bey acılış yaparak önden yuruyerek acıyor peki demiyor bu ne halk tepki verdiginde yüzde yüz dönüyor yazık ya sende belediyeci olmaz bingöllü mafetin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20454)
12 Aralık 2017 Salı 21:10
@Misafir Kullanıcı hakımız haram zıkkım olsun
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın