KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Nisan 2024 Salı
24 °C Güneşli

Barakazi: Şahsıma ve makama saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve Milletvekili Berdibek'in katılımıyla düzenlenen basın toplantısına katılmayan ve yerel basında gündem konusu olan tartışmalara açıklık getiren Barakazi; İl Başkanlığı, gazetecilere yazılı olarak yaptığı bilgilendirme metninde adımı yazmayarak, şahsım ve halkın idaresi olan makama saygısızlık yapmıştır. Bu hususu göz önünde bulundurarak katılmadım.

Barakazi: Şahsıma ve makama saygısızlıktır
11 ARALIK 2018 SALI 15:50
66
9420
62
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi,  AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, İl Başkanı Hanefi Güler, Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Varolgüneş'in katılımıyla düzenlenen basın toplantısına katılmama kararıyla ilgili açıklamada bulundu.

Basın toplantısından bir gün önce gerçekleştirilen programlara katıldığını ifade eden Barakazi, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz ve beraberindekileri Havalimanında karşıladım ve gün içerisinde gerçekleştirilen programlara katıldım. Ben devlet terbiyesi gereği makamlara yapılan saygısızlığı etik bulmuyorum. Bu çerçevede parti binamızda düzenlenen gençlik kolları toplantısına katıldım. Akabinde il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle yapılması planlanan toplantılara da iştirak edecektim fakat bu iki toplantı alınan kararla iptal edildi. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'in vatandaşlarla yapacağı ikili görüşmelerden dolayı parti binasından ayrıldım. Pazar günü yapılacak basın toplantısı da Özel Kalem Müdürlüğüm üzerinden tarafıma iletildi” dedi.

“Bu davranışları tasvip etmiyorum”

İl Başkanlığının, Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısına dair yerel ve ulusal basın temsilcilerini bilgilendirildiğini ifade eden Barakazi, “İl Başkanlığımız tarafından basına atılan davet yazısı, şahsıma karşı yapılan saygısızlığı bir kez daha gözler önüne seriyor. Tüm gazetecilerin bulunduğu grup üzerinden yapılan paylaşımda, Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Milletvekilimiz Feyzi Berdibek, İl Başkanımız Hanefi Güler ve Adayımız Erdal Arıkan'ın katılımıyla basın toplantısı düzenleneceği belirtiliyor. Toplantıya davet edilmeme rağmen katılım listesine ismim eklenmiyor ve Sayın Yılmaz ile Berdibek bu hususa sessiz kalıyor. İl Başkanlığımız daha önce de benzer tablolar çizmiş ve şahsım nezdinde halkın idaresi olan Belediye Başkanlığı makamına saygısızlık edilmiştir. Benzer durumlara da siyasilerimiz sessiz kalmayı tercih etmiştir. Bu davranışı göz önünde bulundurarak basın toplantısına katılmadım” diye konuştu.

“Sayın Berdibek'e gerekçe bildirmedim”

Toplantıda, bir gazetecinin “Yücel Bey neden toplantıda yok? Davet edilmedi mi?” sorusuna ilişkin Milletvekili Berdibek'in sarf ettiği “Belki siz özel konuşursunuz diye katılmam doğru olmaz. Yanlış anlamayın dedi” şeklindeki sözlerine de değinen Başkan Barakazi; “Basın toplantısına dair Sayın Vekilimizle istişarede bulunmadım. Katılım sağlayıp sağlamayacağıma dair kendisine bir gerekçe de bildirmedim. Toplantıda dile getirdiği ifadelerin bağlayıcı bir özelliği yoktur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35179)
17 Aralık 2018 Pazartesi 08:10
BİNGÖL hepezilenden yana olmuş. Yücel Beye yapılan haksızlıktır. Henefinin suyu ısındı gibi. Sn. ERDOGAN gereğini yapacaktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35004)
12 Aralık 2018 Çarşamba 22:50
Dikkat ettim yorumlara evet ortada bir yanlışlık var hemde kabul edilmeyecek ve Yücel Beye yapılan haksızlık ayrı bir dert ama yorumların % 80 ı hdpkk kafasıyla yazıldığı aşikar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35041)
13 Aralık 2018 Perşembe 18:19
@Misafir Kullanıcı Zaten hdp damgası vur. Ak parti kurulduğu günden itibaren her oyumu ak partiye verdim ama bu seçim kellem gitse vermeyeceğim misafir kullanıcı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35021)
13 Aralık 2018 Perşembe 09:37
@Misafir Kullanıcı Kim yolladı seni aslan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34997)
12 Aralık 2018 Çarşamba 21:50
Yaziklar olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34995)
12 Aralık 2018 Çarşamba 21:34
BİNGÖL halkina ve Belediye Başkanina yapilan bu haksizliklara inanin sessiz kalmayacak. Bu fakir ve sirtindan gecindiginiz Milletimizin hakkini kim temsil edecek ve verecek. Cevdet neden suskun. İnşallah Sn. Erdogan haberdar edilip ve gereken yapilacak. Yazik, gunah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34993)
12 Aralık 2018 Çarşamba 21:23
Başkanlık seçiminde oyum belki ama belki Akpartinindir ama encümende Akpartiye oy verirsem elim kırılsın...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34988)
12 Aralık 2018 Çarşamba 18:07
il teşkilatı ve encümenler yıllardır bu memlekete hep kambur olmuşlar.özellikle encümenler 20 yıldır hep fırsat kollamak için çalıştılar.çoğunun hiç bir vasfı yoktur.belediyece yapılan her olumsuz iş encümenlerden kaynaklıdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34984)
12 Aralık 2018 Çarşamba 15:44
Bütün bu yorumları okuyorum da, yapılanların merkezinde yer alıp diğer siyasi figürleri kukla gibi elinde oynatan ve yorumlarda ''sessiz kalınan'' birileri olarak bahis ediliyor, sessizlik ile nitelenen ve ismi muhtelif nedenlerden ( korku, menfaat ) zikr edilmeyen o şahıs korkarım ki bu defa da profesyonelce aklanacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35138)
15 Aralık 2018 Cumartesi 21:36
@Misafir Kullanıcı Gerçekten sn Cevdet Yılmaz bu kamuya mal olmuş meseleleri niye kendi içinde çözmeyi tercih ediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34980)
12 Aralık 2018 Çarşamba 15:12
Kesınlikle M.ZİYA BUYANKARA oLmalıdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34979)
12 Aralık 2018 Çarşamba 15:03
BU SİYASİLER yücel BEY'in makamını ve MİLLETİN İRADESİNİ hiçe saymış ve saygısızlığın daniskası yapılmıştır.BUNUN anlamı ; bu milleti KOYUN yerine koyarak küçümsemek ve aşağılamaktır.AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE,yapılacak TEK bir şey var seçimde bunlara OSMANLI TOKATI atıp OY VERMEYEREK plan ve projelerini bozmak..Yoksa bunlar başka dilden anlamazlar.ALLAH BU HALKA YARDIM ETSİN SEÇİMDE ŞAŞIRTMASIN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34978)
12 Aralık 2018 Çarşamba 14:50
Yücel bey çok önemli bir değerdir. Bunu şimdi görmeyenler çok ah vah edecekler ama nafile.Herşey gönlünüzce olsun. Sizi güzel ve özel yerlerde göreceğimizden hiç şüphemiz yok. Yolunuz açık olsun İnşallah
16.04.2024
14:49
Hedef, Bingöl`ü sosyal hizmet şehri yapmak
Hedef, Bingöl'ü sosyal hizmet şehri yapmak
Birçok birimi farklı noktalarda hizmet veren ve müdürlük binası bulunmayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yatırım programına alınan projelerinde bu yıl kazma vurmayı hedefliyor. Proje kapsamında müdürlük binası, gündüz bakım evi, kadın konuk evi ve sosyal hizmet merkezi ile konferans salonu inşa edilecek.
16.04.2024
14:46
Bingöl`de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl'de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl Devlet Hastanesi, 15 Nisan'da MRHS üzerinden randevu alan 219 hastanın randevularına gelmediğini bildirdi. Randevulara gelmeyen hastaların, iptal başvurusunda bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığı aktarıldı.
16.04.2024
13:11
Bingöl`de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de 1-14 Nisan tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 kişi yakalanarak tutuklandı.
16.04.2024
13:10
Hesarek ile ilgili karar resmî gazetede yayımlandı
Hesarek ile ilgili karar resmî gazetede yayımlandı
Hesarek Kayak Merkezi, Cumhurbaşkanı kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi (KTKGB) ilan edildi.
16.04.2024
13:08
Halkoyunları Bingöl il birincileri belirlendi
Halkoyunları Bingöl il birincileri belirlendi
Kupaları takdim edilen kulüpler, önümüzdeki aylarda yapılacak grup finalinde Bingöl'ü temsil edecekler.
16.04.2024
13:07
Zikte Sürkap`tan zekâ testi tepkisi!
Zikte Sürkap'tan zekâ testi tepkisi!
Açıklamada; 'Maksatlı ve kaynağı belli olmayan ve her Bingöllü gibi bizi derin bir öfke ve üzüntüye sevk eden bu anketin niçin ve nasıl bir yöntemle yapıldığını bilmiyoruz. Ama amacını ve sahiplerini merak ediyoruz' denildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın